Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnnyxy27
aktív tag
Tudjuk mit jelent az adott keret, csak azért "kötözködünk", vagyis próbálunk tanácsot adni, segíteni, mert úgy látjuk, a baj a pénz eloszlásával van, a bővítést az ssd-vel kezdtük volna (vagy a táppal!!!), és azért boldog a tulaj a mostani konfiggal ssd nélkül, mert nincs viszonyítási alapja,nem tudja mit hagy ki!
Amikor meg valaki azt állítja, hogy a játéknál a hdd sebessége nem számít, akkor még nem látott fps droppot a hdd seekelése miatt! Okés, utána beáll az fps mutató, de akkor is ront a játékélményen, nem beszélve a töltésről...ami lehet 2 perc vagy 5 másodperc!
Ha meg visszatérünk a keretre, kiad pénzt egy 65 rugós vga-ra, de már nincs pénze egy használt mondjuk 60 gigás sata2 ssd-re kétezerér'...legalább kezdetnek az oprendszernek elég lenne azt nem lenne fps drop a swappolás miatt.
Tápegység... 400 wattos táp elég, igen működik, de az az egészséges, ha a tápot közepesen terheljük, mert ott a legjobb a hatásfok, nem véletlenül! Tehát itt és simán egy 80+-os 550W-os "mindegymilyen corsair" relatív olcsó tápot a gép hosszútávon meghálálja! Alapszabály, a gépet a táp köré építjük, mert az alapköve az egész buildnek! Láttam már megsütött lapot, meg vga-t, mert a táp megsütötte, megéri 65 ezres vga-t kockáztatni? -
törölt tag
Tévedsz, többszörösen.
Nem összerakott egy gépet (ez új gépet feltételezne..), egy meglévő (működő) gépet javított fel.
RÉSZLEGESEN..."Adott keret"....
Nincs olyan kényszer (vagy van?), hogy ma el kell költenem a félretett pénzem, pedig értelmesebb lenne még kicsit fialtatni, és akkor teljesebbkörűen újítani.Azzal, hogy ebből cikket írt, vitára bocsátotta a felújítást.
Semmi bajom a gépével, sem a személyével.
Egyszerűen véleményt írtam, hogy én nem így csináltam volna. Nem pusztán anyagiakról van itt szó.
Passz...........
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest