Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Olvastam a KDE 4.8.1-et, h megjelent a hónap elején, de az nekem nem hír
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyan: a KDE-t alig, sőt, mondhatjuk hogy nem ismerem. Van pár KDE alkalmazás amit igen, mert jók és használom őket (Digikam, Dolphin, K3b, Amarok, KMPlayer -ez windowson is a legjobb lejátszó szerintem). -
-
-
-
-
-
Nem csakazertis, de azt szoktam meg es nem lattam okat annak, hogy valtsak barmire. Ezt ismerem, lattam a kezdetekben, nagyjabol kovettem, hogy mit rendeztek at benne es milyen problema megoldasat remeltek tole, ertem a filozofiajukat meg kellokeppen nagy es stabil kozosseg van mogotte. Na meg nem szokasom installalni, van olyan rendszerem, amit 10+ eve telepitettem, azota koltozott hw-rol hw-re, update-eltem verziorol verziora.
Mondjuk az nem remlik, hogy X-szel barmi bajom lett volna: annak idejen az S3 ment siman vesa driverrel, a G400-hoz kivalo nyilt forrasu driver volt, aztan amikor mar ebben a szazadban NV-re valtottam, addigra mar rendbeszedtek a zart driveruket, meg mostanra az ATI zart drivere is hasznalhato a kurrens kartyaknal. Igazabol ami bajom volt a kezdetekben, az az, hogy a 486-osom 4 MB RAM-jat egyaltalan nem mertem X-szel terhelni, mindent szoveges konzolbol inteztem

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Pánik a memóriapiacon
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Proxmox VE
- Mesterséges intelligencia topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Következőbe linkelem majd.
Vagy Gentoo-t.