- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeFranco #459 üzenetére
Amit leírtál az első hozzászólásodban, az meg egy utópia egy olyan rendszerhez, ami egy és oszthatatlan. Mivel jelenleg kb. 400 disztró van és ezek többsége még csak nem is azonos csomagkezelőt használ, ilyen általános setp by step megoldás a nagyon kezdőknek nem lesz soha.
Anno az Ubuntu topicban kisilabizálták nekem, hogy a hálókártyám a P3-as gépben azért dobja el mindig a kapcsolatot, mert le kell tiltani a kernel beállításoknál az APCI-t. Megcsináltam, és igazuk lett.
Itt PH!-n meglehetősen pozitív tapasztalataim vannak ilyen téren, millió 1 gondom volt Ubuntuval, mindig kaptam rendes segítséget, meg persze gugliztam is mellette.Az előbbi reakcióm meg azért volt, mert úgy tűnt a hozzászólásodból, hogy a Chakrás közösséggel van bajod. Itt rajtam kívül nem nagyon van Chakrás, csak többen, akiknek ajánlottam és páran, akik visszaírtak, hogy oh igen, tényleg fasza.
Most már érted mivel volt bajom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elfelejtettem a film címét
- Projektor topic
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest