Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Értem, félreértés volt

@lapa: persze, csodák nincsenek, de azért valahol nem tudom kiverni a fejemből, hogy azért az a mindig is csak a szomszéd pisti állítása szerint mindig, és a soha is csak akkor soha, amikor senki sem látja
De mindegy is, nem érdekes, nem akarok én senkit megbántani, azt is tudom, hogy kell egy nyitottság ehhez is, sőt, igazából inkább jó értelemben vett fanatizmus, nem baj ez, csak akkor az érintettek ne kérjék már számon, hogy miért nem 2012 a linux éve már megint... el kell helyezni, hogy alma, de akkor az legyen piros, vagy körte, de akkor az nem kerek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mindegy is, nem érdekes, nem akarok én senkit megbántani, azt is tudom, hogy kell egy nyitottság ehhez is, sőt, igazából inkább jó értelemben vett fanatizmus, nem baj ez, csak akkor az érintettek ne kérjék már számon, hogy miért nem 2012 a linux éve már megint... el kell helyezni, hogy alma, de akkor az legyen piros, vagy körte, de akkor az nem kerek...