- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Win egyik nagy előnye számomra, nevezzük könnyű használatnak! Azért töltöttem le a progit hogy telepítsem, akkor op. rendszer engedelmeskedjen nekem, ne szívasson!"
Röviden csak annyit, az oprendszer nem egy varázsló, nincs varázsgömbje. Nem fogja tudni, mit miért töltesz le, esetleg akaratodon kívül.
Amíg nincs gondolatolvasó és értelmező PC, addig a legbiztonságosabb megoldás, ha megmondod valaminek, hogy futhat, minden más esetben meg alapból nem futhat. Lehet, hogy ez belekerül akár 30 másodpercbe is, de cserébe nem ez van: "valami baja van a Windowsnak? Telepítsd újra..."
"Win7 is szokott pampogni ha nem biztonságos forrásból van szerinte, hamar lenyugtatható..." - igen, ott az UAC csúszka, csak vele együtt mást is elbuksz, ahogy írtam egyel lentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest