Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Letoltam BAL módban 8 meccset, nagy különbséget nem látok eddig a 15-höz képest. Annyit mégis, hogy az emberem most folyamatosan kezdő. Még amikor félig hulla, akkor is. Le is csak egyszer cseréltek. Majd kiderül, hogy ez véletlen-e, vagy végre nem kell 10 meccseket a padról néznem. Vagy a lelátóról.
Az viszont maradt, hogy hiába csatár az emberem, még egyszer sem játszott csatárt. Mindig támadó középpályás, mondjuk az még nem vészes. Tavaly a csatárommal állandón középpályást játszatott a gép, ahhoz képest ez már haladás. English 2nd Division-ban kezdtem, a csapat neve BK White. Viszonylag jól ismerem az angol focit, hamar kiszúrtam, hogy ez a Milton Keynes lánykori neve. Spence és Carruthers ismerős volt a keretből. De nézek valami patch-et, mert lehangolóak ezek a fake liga, klubnevek.A kommentárt németre állítottam, de ugyanaz a duma mint sok éve már. Két meccsre átraktam argentin kommentárra, de idegileg nehéz kibírni a latino szpíker üvöltözését. Így minden hangot letiltottam, ahogy eddig is. Háttérben azt hallgatok amit akarok. Amatőr fokozaton 8 perces meccseken 8-9 nullás meccseink voltak, de becsúszott egy 12-0 is. Ez így nem kóser, félbe is hagytam. Kipróbálom mi az, ahol az ellenfélnek is lesz esélye. Azt hittem jobban be vagyok rozsdásodva, a 15-re 40 órám ment rá, a 14 pedig szinte teljesen kimaradt.
A PC-s grafika nem zavar, átküldtem a képet a 47-es tévére, jó és kész. Egy játék miatt nem veszek konzolt, mert a CIV-hez, meg a Football Manager-hez nem kell. Konzolon meg nézhetném a BK White-ot a Berkshire Blues ellen, ami 1-2 óra után is idegesítő, nem hosszú távon. Hogy néz már ki egy Meraszilho-Podefteza meccs, vagy a Cratojuvo-Pailamudoveli rangadó. Jönnek hamarosan a patch-ek, akkor minden precíz lesz.
Első blikkre nem rossz a játék, de még a Master League-t ki kell próbálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest