Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Vagy veletlenul "atallitodik" a default oldal es a ceges oldal helyett a www.sh*teaters.com toltodik a soktiz megabiten, mikozben a fel iroda ott alldigal mogotted, mert eppen azt probalod nekik megmutatni, hogy hol talalhato az aznapi menu az iroda foldszinten levo kajaldahoz.
Nekem egy kedves kollega kuldott egy valaszt egy levelemre (cc par ember), hogy habar a level szerint en szivesen talalkoznek vele egy kis hancurra a melo utan, o sajnos nem olyan. Szerencsere meg megtalalhato volt a cimlistaban a kollega fel evvel azelott kilepett, az azonos utonev miatt egyel folotte listazott felesege, igy udvariasan elnezest kertem (cc az egesz emelet), hogy rossz cimre kuldtem az emailt, es erdeklodtem, hogy tovabbitana-e, ha beszelnek nap kozben. Utolag atgondolva ajanlott az ilyesmibe nem cc az emelet, habar nekem mazlim volt, de ez egy allasba kerulhet.
Apropo, szanalmas piros mobilszolgaltato, az RT kreativ poen volt, remelem, a sracban latnak fantaziat mas cegek. Csiripelon Muellah.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Videós, mozgóképes topik
- Windows 10
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Escape from Tarkov
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest