- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Vagy veletlenul "atallitodik" a default oldal es a ceges oldal helyett a www.sh*teaters.com toltodik a soktiz megabiten, mikozben a fel iroda ott alldigal mogotted, mert eppen azt probalod nekik megmutatni, hogy hol talalhato az aznapi menu az iroda foldszinten levo kajaldahoz.
Nekem egy kedves kollega kuldott egy valaszt egy levelemre (cc par ember), hogy habar a level szerint en szivesen talalkoznek vele egy kis hancurra a melo utan, o sajnos nem olyan. Szerencsere meg megtalalhato volt a cimlistaban a kollega fel evvel azelott kilepett, az azonos utonev miatt egyel folotte listazott felesege, igy udvariasan elnezest kertem (cc az egesz emelet), hogy rossz cimre kuldtem az emailt, es erdeklodtem, hogy tovabbitana-e, ha beszelnek nap kozben. Utolag atgondolva ajanlott az ilyesmibe nem cc az emelet, habar nekem mazlim volt, de ez egy allasba kerulhet.
Apropo, szanalmas piros mobilszolgaltato, az RT kreativ poen volt, remelem, a sracban latnak fantaziat mas cegek. Csiripelon Muellah.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest