- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pIIrash
tag
Az ok egyszerű. Attól, hogy F AT vagy NTFS-re formázod a partíciót, az nem azt fogja jelenteni, hogy létrehoz egy FAT vagy egy NTFS partíciót és azt titkosítja. Hanem közvetlenül ír a partícióra és a TrueCrypt láttatja úgy, mint ha az egy FAT/NTFS partíció lenne. Így, amikor bekapcsolod akkor a rendszer egy partíciót lát, ami ugyan tele van, de nem tudja értelmezni a tartalmát, mert az a TrueCrypt sajátja, így nem is tudja betölteni azt. Ezért mondja rá, hogy formázatlan.
-
pilsner
aktív tag
kár érte. jobb lenne, ha nem lehetne megtudni azt sem, hogy mit akar elrejteni a felhasználó, mert az is árulkodó lehet, vagy akár a mérete is. kipróbáltam egy másik ingyenes fájl/mappa rejtőt is, de annál is ugyan ez a helyzet, ha ismerem a fájl nevét, meg tudom keresni.
én eddig úgy csináltam (kis méretű fájloknál), hogy winrarral betömörítettem, majd jelszóval levédtem a kitömörítést, de ekkor is kiírja - mármint a winrar, hogy mihez nem engedi a hozzáférést. -
qwertly
addikt
Szia,semmit különlegeset nem írt ki csak azt,hogy nem tud betöltődni
.Ekkor jött a klasszikus fixboot,fixmbr de ezután meg,hogy hibás N..... már nem e,lékszem rá mi.
Ekkor raktam újra a virtual box-os xp úgy-hogy még kísérletezzek egy megbízható hülye
biztos titkosításon.
-
qwertly
addikt
Én elsőnek egy virtualis pc levő xp titkosítottam vele de következő induláskor nem indult el.Igaz,hogy variáltam vele,mert beállítottam,hogy fake windows hiba üzenettett adjon.Mert azt is belehet állitani
.De nem szeretem volna ha élesben csinálja ezt.Ezért kértelek,hogy mondj valamit a programiról.Úgy-hogy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest