Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Én elsőnek egy virtualis pc levő xp titkosítottam vele de következő induláskor nem indult el.Igaz,hogy variáltam vele,mert beállítottam,hogy fake windows hiba üzenettett adjon.Mert azt is belehet állitani
.De nem szeretem volna ha élesben csinálja ezt.Ezért kértelek,hogy mondj valamit a programiról.Úgy-hogy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.De nem szeretem volna ha élesben csinálja ezt.Ezért kértelek,hogy mondj valamit a programiról.Úgy-hogy köszi.