Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia,semmit különlegeset nem írt ki csak azt,hogy nem tud betöltődni
.Ekkor jött a klasszikus fixboot,fixmbr de ezután meg,hogy hibás N..... már nem e,lékszem rá mi.
Ekkor raktam újra a virtual box-os xp úgy-hogy még kísérletezzek egy megbízható hülye
biztos titkosításon. -
qwertly
addikt
Én elsőnek egy virtualis pc levő xp titkosítottam vele de következő induláskor nem indult el.Igaz,hogy variáltam vele,mert beállítottam,hogy fake windows hiba üzenettett adjon.Mert azt is belehet állitani
.De nem szeretem volna ha élesben csinálja ezt.Ezért kértelek,hogy mondj valamit a programiról.Úgy-hogy köszi. -
qwertly
addikt
Szia!Látom benne vagy a témában az általad javasolt titkosító programokat ismerem.De találtam egy újat amelynek elég jó a renoméja BestCrypt Volume Encryption magyarul is tud.Szerinted milyen lehet?
-
qwertly
addikt
Szia,már vártam a cikkedet jó volt
,igaz hogy hiányoltam egy kicsit a rendszerpartíció titkosításának a bemutatását.De így is gratura a cikkhez még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Ekkor jött a klasszikus fixboot,fixmbr de ezután meg,hogy hibás N..... már nem e,lékszem rá mi.
Ekkor raktam újra a virtual box-os xp úgy-hogy még kísérletezzek egy megbízható hülye
biztos titkosításon.
,igaz hogy hiányoltam egy kicsit a rendszerpartíció titkosításának a bemutatását.De így is gratura a cikkhez még egyszer.