Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Én elsőnek egy virtualis pc levő xp titkosítottam vele de következő induláskor nem indult el.Igaz,hogy variáltam vele,mert beállítottam,hogy fake windows hiba üzenettett adjon.Mert azt is belehet állitani
.De nem szeretem volna ha élesben csinálja ezt.Ezért kértelek,hogy mondj valamit a programiról.Úgy-hogy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- CORSAIR K100 AIR
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.De nem szeretem volna ha élesben csinálja ezt.Ezért kértelek,hogy mondj valamit a programiról.Úgy-hogy köszi.