Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Olvastam, amúgy és a Te blogod miatt gondolkodtam a megvételén. Találtam is egy eladót a Vaterán, aki vagy 20 km-re lakik tőlem, tehát élőben is meg tudnám nézni, meg tényleg nevetséges 50k körül (a jóval gyengébb htc Desi SV meg 80k... sufnigsm.nél)...
Egyébként még semmi sincs eldöntve. Én nem nézem le azért, mert nem egy populáris, vagy közismert brand, de azért egy, márkásabb telefont szívesebben használnék. Ez már az én hülyeségem... Pl. Audit is szívesebben vennék, mint Skodát, pedig mindkettő VW alkatrészből van... (amúgy Skodám van, mert Audira nem volt keret.
)
Pl. nemrég volt alkalmam egy Meizut nyomogatni - no hát az se az az ismert brand- és hát le a kalappal. Összeszerelési minőség, kijelző megjelenítése, a telefon sebessége, hibátlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)