- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Én 89-ben kezdtem egy Nintendo Game & Watch Gallery Safe Buster-el. Utána 91-ben jött a C64, és onnan nem volt megállás. NES, SNES, Game Boy, GBC, GBA, Sega Game Gear, Sega DreamCast, Amiga CD32, PSX, PS2, PS3, PS4, XBOX, Xbox 360, ONE X, és ezek mellett folyamatosan PC fronton a 286-tól minden generáció megfordult nálam is.
Evvel csak arra akartam rávilágítani, hogy tudom mi az amikor pixelekkel lődözől pixelekre
Számomra sem minden a grafika (jelenleg is indi címekkel szórakoztatom magam), de van egy minimum elvárásom egyes típusokhoz. Ez a cím egy Mass Effect klón, de veszett ronda, és borzalmasak az animációk, és a texturák is.
Ha 5-7 éve jelent volna meg, nagy az esély rá hogy még tetszett volna, de így 2020 derekán ez már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest