- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Én 89-ben kezdtem egy Nintendo Game & Watch Gallery Safe Buster-el. Utána 91-ben jött a C64, és onnan nem volt megállás. NES, SNES, Game Boy, GBC, GBA, Sega Game Gear, Sega DreamCast, Amiga CD32, PSX, PS2, PS3, PS4, XBOX, Xbox 360, ONE X, és ezek mellett folyamatosan PC fronton a 286-tól minden generáció megfordult nálam is.
Evvel csak arra akartam rávilágítani, hogy tudom mi az amikor pixelekkel lődözől pixelekre
Számomra sem minden a grafika (jelenleg is indi címekkel szórakoztatom magam), de van egy minimum elvárásom egyes típusokhoz. Ez a cím egy Mass Effect klón, de veszett ronda, és borzalmasak az animációk, és a texturák is.
Ha 5-7 éve jelent volna meg, nagy az esély rá hogy még tetszett volna, de így 2020 derekán ez már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest