Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Simán bekapcsolás után ennyi , de világ életében ennyi volt sőt most hogy nem rég újra pasztáztam most ilyen "alacsony" mert mielőtt pasztáztam alapjáraton volt 65 és játék közben pedig 72 körül de most még játék közben is alig megy 65 közelébe
Balathruin milyen driver -re gondolsz? Nvidia : Geforce 340,52 ----> tudtommal ez a legfrissebb ami nem béta , azon kívül milyen driver -re gondoltál még?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Janus27 Gondoltam már rá én is hogy vissza rakom a Hetest csak már annyira megszoktam hogy furcsa lenne
Kicseréltem a tápotegy ilyenre és most megnéztem a speedfannal
is meg a hwinfoval is
Valószinű akkor a 8.1 lesz a ludas
de
másnak meg akkora legtöbb ember meg akkor miért tud játszani
Egyszer tudok venni egy pénztárcámhoz képest jó gépet és akkor se működiknem is én lennék
Köszönöm mindenki segítségétSajnos a pénztárcám most nem engedi hogy új tápot vegyek
-
Pr3ciSioN
aktív tag
HKC USP5565 szóval akkor ez lesz a ludas :/ mert régebben egy lc power táp volt a gépbe de azzal nem volt ilyen melegedés probléma
akkor szerintem kicserélem vissza arra a tápra
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Eddig csak Asus alapjaim voltak és a SpeedFan mindig azt írta ki az összesnél hogy 127 de volt hogy minuszba meg volt olyan is hogy ugrált : 127 , -127 , 127 , -127 stb és ezt masodpercenként ...
Az hogy az 5v az 6 az nagy baj? mármint hogy új tápba kezdjek gondolkozni vagy ennyire nem nagy baj?
Bocsánat előre is mindenkitől ha hülyeséget kérdezek
-
Pr3ciSioN
aktív tag
SpeedFannal néztem a hőfokot de most tettem a gépbe plusz egy ventit így hátha hűvösebb lesz
a képen látható a hőfok nem tudom ez mennyire jó
újra rakni meg nem szeretném a gépet mert időm sincs rá meg ha nem formázom a vinyót akkor meg sok felesleges helyet elfoglal és előbb pendrive-ot vagy valamit vennem kéne hogy azt a 80 gigát valahova addig tudjam tenni
köszönöm az eddigi segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
lo Adott a gépem : Alaplap : Asus M4N78 SEProcesszor : DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2879 MHz (13.5 x...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest