Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a hozzászólásokat.
Írtam egy idézetet, s azért, hogy pontos legyen, utána jártam a forrásnak. Közben rátaláltam egy olyan gyöngyszemre, amit mindannyian ismerünk, mégis rácsodálkoztam, hogy milyen jó. Arany János - Családi kör. -
máyköl
veterán
Jó történet.

-
művésznő4
senior tag
Érdekes írás.
Én is nagyon szeretem az idős emberek, meg a nagyszüleim történeteit hallgatni a múltjukról, emlékeikről. 
-
Jó volt elolvasni.
Én sem tudtam, h idehazulról is vittek oda gyerekeket harcolni.
-
DeFranco
nagyúr
Jó történet. Szokásosan jó minőség. Írj még, ha van időd

-
Z86
őstag
Érdekes történet, remélem lesz még

-
Brown ügynök
senior tag
Jól írsz, jól esett ez a kis történet a nagy délutáni unalomban.

-
nincsisbéla
aktív tag
Szép, és egyben szomorú történet...
Én az ükapámmal beszélgettem kb 10 éves koromban ilyenekről. Akkor ők 95 körül lehetett. (98 évesen halt meg
), de szellemileg teljesen ép volt. Csak sajnos azóta sok idő eltelt, és már csak részletekre emlékszem. De az tisztán rémlik hogy órákra le tudott kötni, és csak néma csöndben ámulva hallgattam. Pedig akkor még nem is tudtam igazán hogy kik azok a nácik, és kommunisták...Remélem tudsz még vele beszélgetni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de szellemileg teljesen ép volt. Csak sajnos azóta sok idő eltelt, és már csak részletekre emlékszem. De az tisztán rémlik hogy órákra le tudott kötni, és csak néma csöndben ámulva hallgattam. Pedig akkor még nem is tudtam igazán hogy kik azok a nácik, és kommunisták...