Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy tettem, mint a filmeken az amerikaiak. Oda mentem, ahol munkát kaptam. Amikor otthon már reménytelen volt, a lányom lakásába költöztünk. Csepeli cégnél dolgoztam 5 hónapig, de akkor ajánlatot kaptam otthonról (pontosabban a szomszéd faluból.) Hazaköltöztünk, de ez a munkaviszony nem tartott sokáig. A posztban említett Ági lakásába költöztünk. Miskolcon 4 évig volt jó munkahelyem. Már nyugdíjas vagyok, de mindenféle szempontból ajánlott dolgoznom. A mostani munkahely az eredeti otthonomhoz van közel, tehát változik a helyzet azt hiszem megint.
-
buherton
őstag
Szívfájdító lehet, hogy ilyen messze laknak a gyerekek. Hiszem, hogy a távolság jót tesz a családibékének, de az országon kívülre költözni már "túlzás". Teljesen megértem az okokat.
A feleségem és én is elkerültünk otthonról. 200 km+. Ráadásul az ország ellentétes oldalain laknak a szüleink. Jee...
Ha szabad kérdeznem, akkor hogy-hogy visszaköltöztetek Miskolcra (avagy környékére)?
-
-
-
bul07
nagyúr
Ha jönnek gépel akkor tudjátok élőben követni a gépet a https://www.flightradar24.com oldalon
Kinézitek a járat számot a érkező gépeknél, ezzel a számmal rákerestek a linkelt oldalon, vagy az telefonos alkalmazásukban, és élőben lehet követni a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest