Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
potyautas
tag
Nem kell kiraknod a vigyorgó smile-t! Teljesen igaz, hogy a szülő vétke. (magamat is ideértve) Gyerekkoromban fel se merült az, hogy nem teszem meg amit a szőlő kér. Ha kelletlenül is, vagy sokadik felszólításra, de ellent mondani nem mertünk. Én már nem tudtam büntetésképpen a sarokba állítani a gyerekemet. Nem volt hajlandó odamenni.
-
Tutu7030
veterán
Ez is érdekes dolog.
Te akkor még küldted őket, ma meg ha valaki le meri küldeni a patakhoz a kiskorú gyerekeket, már jön is mindenki azzal, hogy milyen felelőtlen szülő, veszélyezteti a gyerekek életét.
Kicsit tovább bogozzuk a dolgot, elérünk oda, hogy nem is a mai gyerekekkel van a baj, hanem a szülőkkel.
Talán ők emlékeznek rá, hogy mennyi "állatságot" műveltek, amikor szabadjára voltak engedve, és most túl kompenzálják a dolgot azzal, hogy erős kontroll alá próbálják vonni a gyereket. -
Tutu7030
veterán
Nem a kapott, hanem a szerzett élményre gondoltam.
Sok gyerek most maximum akkor indul neki a városnak, ha pokémont megy vadászni. Bár már erre is van alkalmazás a play áruházban. A szobából bejárja az egész földet.
Vakegérke
11-12 éves gyerekek előtt szóba került a számháború, és csak néztek, hogy miről beszélünk. -
potyautas
tag
Nem olyan biztos az. Most éppen az unokahúgom 2 éves fia jut eszembe (akit sajnos főként a facéra felrakott képekről ismerek) Annyi élmény éri....igaz, ezekre még aligha fog emlékezni. Az én legrégebbi emlékeim már majdnem 3 éves koromból származnak....Egyszóval: nem tudhatjuk.
-
Tutu7030
veterán
Jó olvasni a történeteidet. És közben az embernek eszébe jut, hogy a mai gyerekeknek negyed ennyi élményük sem lesz a gyerekkorról.
Új hozzászólás Aktív témák
lo (Papsajt 3)Az utca utolsó háza is vakolatlan, de eltér a többi háztól, mivel ennek három ablaka van az utca felé. Az...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk dokkolókat
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest