Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem kell kiraknod a vigyorgó smile-t! Teljesen igaz, hogy a szülő vétke. (magamat is ideértve) Gyerekkoromban fel se merült az, hogy nem teszem meg amit a szőlő kér. Ha kelletlenül is, vagy sokadik felszólításra, de ellent mondani nem mertünk. Én már nem tudtam büntetésképpen a sarokba állítani a gyerekemet. Nem volt hajlandó odamenni.
-
Tutu7030
veterán
Ez is érdekes dolog.
Te akkor még küldted őket, ma meg ha valaki le meri küldeni a patakhoz a kiskorú gyerekeket, már jön is mindenki azzal, hogy milyen felelőtlen szülő, veszélyezteti a gyerekek életét. 
Kicsit tovább bogozzuk a dolgot, elérünk oda, hogy nem is a mai gyerekekkel van a baj, hanem a szülőkkel.
Talán ők emlékeznek rá, hogy mennyi "állatságot" műveltek, amikor szabadjára voltak engedve, és most túl kompenzálják a dolgot azzal, hogy erős kontroll alá próbálják vonni a gyereket.
-
-
Tutu7030
veterán
Nem a kapott, hanem a szerzett élményre gondoltam.
Sok gyerek most maximum akkor indul neki a városnak, ha pokémont megy vadászni. Bár már erre is van alkalmazás a play áruházban. A szobából bejárja az egész földet.

Vakegérke
11-12 éves gyerekek előtt szóba került a számháború, és csak néztek, hogy miről beszélünk.
-
Nem olyan biztos az. Most éppen az unokahúgom 2 éves fia jut eszembe (akit sajnos főként a facéra felrakott képekről ismerek) Annyi élmény éri....igaz, ezekre még aligha fog emlékezni. Az én legrégebbi emlékeim már majdnem 3 éves koromból származnak....Egyszóval: nem tudhatjuk.
-
Tutu7030
veterán
Jó olvasni a történeteidet. És közben az embernek eszébe jut, hogy a mai gyerekeknek negyed ennyi élményük sem lesz a gyerekkorról.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Te akkor még küldted őket, ma meg ha valaki le meri küldeni a patakhoz a kiskorú gyerekeket, már jön is mindenki azzal, hogy milyen felelőtlen szülő, veszélyezteti a gyerekek életét. 
Jó olvasni a történeteidet. És közben az embernek eszébe jut, hogy a mai gyerekeknek negyed ennyi élményük sem lesz a gyerekkorról.