Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Egyszer valaki valami fontos ügyben akart velem beszélni, de ugye nem lesz rövid, a hely se alkalmas, szóval menjek erre a címre ekkor, lehetőleg ne késsek.
- Nyakkendőt ne kössek?
- Nem muszáj, de nem ártana. - Mondta, és elviharzott.
Kérdésemet viccesnek szántam, a válaszon meglepődtem. Ezek után nem volt kedvem elmenni, de a kíváncsiságom győzött. Nyakkendő nélkül ugyan, de megjelentem.
Érdeklődésem öt perc után lelohadt. Néztem a bemutató, vagyis inkább beetető filmecskét, ahol szidolozták a zafír, rubin, gyémánt besorolású tagokat, akik ugye kiváló munkatársak, és nézzük meg, milyen autókból, milyen ruhákban szállnak ki, milyen ékszerek vannak rajtuk...
A jelenlévők zöme csillogó szemmel képzelte el, hogy egyszer ő is lesz VALAKI, majd őt csodálják a sóher utódok...
Felálltam, eljöttem.
Aki odahívott, utánam szaladt, tartóztatni akart. Nem voltam goromba, de kemény hangnemben közöltem vele a véleményemet erről az egészről, főleg arra helyezve a hangsúlyt, hogy becsapott, mert beszélgetésről volt szó, nem pedig "alattvalók" beszervezéséről.Szép csöndben mondom, Kőbányán nem Kozma út, hanem Kozma utca van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- One mobilszolgáltatások
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asus ZenBook 13", OLED, Ryzen 7 5800U, 16gb/1tb
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7320 - i7-1165G7
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest