- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
"Talán minden okkal történik."
Egyszer dolgoztam egy helyen, ahová jött 2 új kolléganő. Az egyikükkel annyira jóban lettünk, hogy mikor pár hónap után mentek vissza az előző munkahelyükre dolgozni, engem is vittek magukkal. Ez volt kb. 9 éve. Ráadásul a mostani munkahelyem annak az utódja, ahová a lány magával vitt engem. A lányt azóta is ismerem, illetve a mostani helyemen lévő viharos ismeretségek nem valósulhattak volna meg mindezek nélkül.
Mindezen ok-okozati összefüggések egyetlen személynek köszönhetőek, illetve annak, hogy vettem magamnak a bátorságot és virtuálisan rádudáltam. Irodai környezetben a céges e-mailen történő privát ismerkedést értem ez alatt.

-
Vakegérke
félisten
"Talán minden okkal történik."
Én hiszek benne.
Jogsim is "véletlenül" lett. A barátom jelentkezett az MHSZ-nél, és egyszerűen rádumált. Ha ő nincs, én ugyan nem kezdtem volna bele. A sors fintora, hogy alig kezdődött el a tanfolyam, a barátomnak eltört a karja, lemorzsolódott. Ha már elkezdtem, le is vizsgáztam.
A feleségemre is "véletlenül" találtam. A köztisztaságinál voltam sofőr, és a telep udvarán rádudáltam egy "faros" lánykára, aki több tíz méterre volt tőlem. Odanézett, integettem neki, visszaintegetett. Odakiáltottam, hogy jöjjön ide, megtette. Innen már csak két és fél év kellett, hogy a feleségem legyen. No most ebben az a "véletlen", hogy akik ismerték, mind egy szálig csodálkoztak, hiszen nem volt szokása "dudásoknak" visszaintegetni, pláne odamenni hozzájuk. -
első rész: http://logout.hu/bejegyzes/potyautas/ko_munka_komunka.html
Nem jogos a visszaverés, hiszen megkaptam a járandóságomat, ha késve is. Az ugyan rosszul jött ki, hogy egy biztosnak számító állást hagytam ott ezért. Most viszont jó munkahelyem van lassan 3 éve. Ha az előzmények másként alakulnak, aligha találtam volna ide. Talán minden okkal történik.
-
-
petipetya
nagyúr
"Kő vetni" fogom a folytatást, ha idomulni akarok a fórumon látható helyesírási szinthez.
-
Vakegérke
félisten
Régen volt olyan, hogy KMK, vagyis közveszélyes munkakerülés.
„Az a munkaképes személy, aki munkakerülő életmódot folytat, ha korábban közveszélyes munkakerülés vétsége vagy szabálysértése miatt megbüntették és a büntetés kitöltésétől vagy végrehajthatóságának megszűnésétől két év még nem telt el, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, javító-nevelő munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.”
Hol vagyunk már attól, hogy minden gyár, cég, KTSz kapuján ott díszelgett a tábla: Felveszünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- További aktív témák...
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogyan dudáltál neki? Gondolom nem úgy, mintha az utakon lennél.
Az a vályog. "válykot vetni". Nem értem miért várjátok a folytatást. Megírtam, hogy kirúgtak.