Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Miert, mire jo az ARM alapu okostelefon vagy tablet?
Ugyanarra jo lenne egy PC is. Egyedul a szoftver a kerdes, azaz hogy mit hasznalsz egy ARM alapu PC-n. Nekem pl. van itthon egy Ivy Bridge alapu miniPC-m, amin tipikusan 2-3 fele szoftvert hasznalok. Ha ez a 2-3 szoftver mukodne ARM procival is, akkor le tudnam cserelni a mostani miniPC-t egy me'g kisebb, me'g kevesebbet fogyaszto, teljesen passziv masinara. Pl. egy olyasmi tetszene, mint a Cubietruck, a teljesitmenye is elegendo lenne, csak sajnos az egyik szoftvert nem tudom kivaltani. Az egyik szoftver, amit hasznalnom kell, x86 Windows alatt fut es kesz 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanarra jo lenne egy PC is. Egyedul a szoftver a kerdes, azaz hogy mit hasznalsz egy ARM alapu PC-n. Nekem pl. van itthon egy Ivy Bridge alapu miniPC-m, amin tipikusan 2-3 fele szoftvert hasznalok. Ha ez a 2-3 szoftver mukodne ARM procival is, akkor le tudnam cserelni a mostani miniPC-t egy me'g kisebb, me'g kevesebbet fogyaszto, teljesen passziv masinara. Pl. egy olyasmi tetszene, mint a Cubietruck, a teljesitmenye is elegendo lenne, csak sajnos az egyik szoftvert nem tudom kivaltani. Az egyik szoftver, amit hasznalnom kell, x86 Windows alatt fut es kesz