- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
De mekkorák a lyukak? Szerintem nagyon kicsik.
Nagyobb a teli felület van a lyukak körül, mint a lyukak keresztmetszete, ha kb. arányosítani akarjuk légrések és a teli lap arányát a perforált felületen.
Igaz, nekiállnék egy tolómércével és kiszámolnám a lyukak keresztmetszetét, de ránézésre siralmas eredményt kapnánk.
A Cooler Master Q300L jut eszembe. Az a házikó elsőre jónak tűnik, de a tesztek után tudjuk, hogy mennyire rossz a szellőzése. Pedig azon viszont nagy lyukak vannak, csak nagyon ritkán.
Én ennél a háznál is hasonlónak látom a helyzetet.Nézd meg a mintát, ami ismétlődik. 4 "nagyobb lyuk" körül sok apró picike gombostűnyi lyukacska... szép-szép, de tuti megfő benne egy komolyabb gaming gép.
-
Aprósólyom
addikt
Engem az érdekelne, hogy szerinted ez a ház design megfelelő arra, hogy egy RTX3090 kártya és egy erőben hozzá illő proci hőjének elvezetéséhez képes elég légrést biztosítani?
Ránézésből, nagyon nem. Vagy nem biztos hogy zajkomfort szempontjából elégedett lenne a user. Ebbe a gépházba biztos nem építenék kb. 150W "össz TDP"-nél nagyon többet (CPU+GPU).
Én személy szerint fel is röhögtem az RTX kártya illusztrációtól... Ha csak nem egy szimpla 90W TDP-s RTX3050-t akartak ábrázolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest