Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1274 üzenetére
Melyik rom volt emlékszel? Mert neki asszem 12.5.1 talán ami most fesztiválozik, aztán ott unlockoltam a loadert és kapott egy custom romot rá, de közben jöttem rá, hogy maga a firm cserélgetése a custom rom alatt kevés, a komplett romot fel kell húzni és arra a custom romot. (ghost touch kapcsán x3pro-n végigjátszottam ezt) Gondolom a vendorban olyan meghajtóprogi van ami nyilván a nyers firmben nincs és biza számít. Úgyhogy kénytelen leszek lesikálni a telóját, csak azt nem tudom, hogy 12.0.8 A11-re menjek mert ott jó volt, vagy kockáztassam a legújabb 12.5.4-et és arra rá a custom rom?
Írtam lejjebb, x3prónál viszont telegramon írják sokan, hogy akik játszanak észrevették hogy lassabb az érzékelés, fps játékoknál szembetűnő. Szóval szoftveresen jól megmókolták...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest