Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1795) iref-h


iref-h
tag

Sziasztok!
Nem ebbe a topikba kellene írnom, de sajnos a Redmi 9T-n nem válaszoltak, így próbálkozom itt is, hogy esetleg hallott e már valaki ilyen hibáról?
Telefonom, Redmi 9T MIUI Globál 12.0.11 másfél hónapja vettem.
Hiba leírása:
Fülhallgatóval használva videó, film, vagy zene közben kb. fél perc után egy búgó hang keletkezik, egy bizonyos határig folyamatosan erősödve lejátszás alatt, amely a stop után még 5 másodpercig hallható. Ez a hang, a hangerő szabályzóra nem reagál, összehasonlítás módszerével megmértem, a frekvenciát, 250Hz körüli. Egy általános zeneszám lejátszásakor negyed hangerő után már nem hallható feltűnően, ugyanis utána lefedi a műsorszám, de mégis jelen van. Film nézése közben és zenelejátszása alatt is a halkabb részeknél megjelenő folyamatos zúgás (gerjedés ?) igen zavaró.
Hangszóró üzemmódban nem hallható.
Hang beállítások rendben vannak, több fülhallgatóval is próbáltam, az eredmény ugyan az, a zúgás továbbra is fennáll.
Próbáltam úgy is hogy a beállítások/hangok és rezgések/hangeffektek után következő beállításokkal használva (hang fülhallgatóhoz igazítása, hangszín szabályzó, hangerő-beállítás) és ezek nélkül is, semmi változás.
Javítható e esetleg szoftveres megoldással, - amit én is megtudnék tenni, - vagy csak szervizbe küldéssel orvosolható a probléma?
Üdv, iref-h

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.