Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
frekivalto2
csendes tag
válasz
fravik #11587 üzenetére
Na, csak sikerült ...
Nem volt egyértelmű nekem. Én a TV-n kerestem ezt a könyvtár beállítást, közben meg itt a win10 gépem előtt kellett a plexbe belépnem, NAS-on keresztül.
Így már megtaláltam a könyvtár hozzáadást is
Megcsinálom amit javasoltál, aztán visszajelzek...Köszönöm szépen, hogy segítesz.
-
frekivalto2
csendes tag
válasz
enginev3.0 #11585 üzenetére
Ezt hol találom?
Nekem így van:
Bal oldali menűben:kezdő képernyő
egyéb videók
live tv
movie and show
stb... -
frekivalto2
csendes tag
válasz
enginev3.0 #11583 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mit hoztam létre
Akkor töröljem a mappát, és csatoljam fel újra a NAS könyvtárat, de figyelve, hogy filmekhez kerüljön?
-
frekivalto2
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy problémám, amire esetleg tudjátok a megoldást
Egy alap "user" felhasználó vagyok, viszonylag "alap" tudással.
Adott egy Plex szerver, ami egy Syno DS720+-on fut. Samsung TV-n van telepítve a kliens, gyári app.
Minden tökéletesen működik, egy dolgot kivéve.A mappában lévő filmek borítói, illetve leírásaik nem látszanak, nem töltödnek le a netről.
A filmeket a NAS-on lévő /video mappában vannak, olyan formátumban, ahogy letöltésre kerültek. Ez a mappa van megadva a filmek helyének.
Plex elindítása után az "egyéb videók" menűbe belépve látom a filmeket, hozzás képeket is (nem borítók" illetve alatta a file neve is, úgy, ahogy a mappában szerepel.
Kiválasztva a filmet, majd belépés után már csak a név és kép látszik távábbra is, meg a kezelőgombok...Hol kellene beállítanom, és főleg mit, hogy úgy jelenjen meg a mappában lévő film, hogy a filmc címe (ha van magyarul, akkor az) jelenjen meg, valamint a borító is hozzá.
Olvasva a forumot, valami ügynöklistát kell beállítani, illetve megadni az adatbázist, hogy honnan szedje le a filmekhez az adatokat.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.
Üdv. Peti
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Teclast T60 plus táblagép
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest