- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Roxkex #13850 üzenetére
Ami félig meddig jó jel, hogy ha a Plex TV-s appot (samsung) futtatom arra tud castolni a telefon is és a PC-s kliens is.
Bár személy szerint nekem megint az kéne, hogy a PC-s (Win / Linux) tudjak castolni. De azt most valamiért nem tudja.
Megnéztem egyaránt a telepített kliensekkel és Firefox / Chrome sőt még Edge böngészőben is (windows alatt) de hiába.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Kb 6-8 hónapja a régi laptopomon egy Plex Servert dockerből.
Maga az alap rendszerem pedig egy OMV.
Nem vagyok Plex Pass előfizető !
Volt arra lehetőségem, hogy ha néztem a Plex sorozatomat mondjuk telefonon (böngészőből PC-s layouttal simán lehetett nézni) aztán TV-n akartam folytatni akkor megnyitottam a Plex appot a telefonon és a TV-n is. A telefonos Plex appban volt arra lehetőség, hogy kiválasszam a lejátszónak a TV-t. Viszont most az elmúlt 1-2 hónapban egyszerűen nem találja a lejátszót.
Akár TV-re, akár PC-s (windows) kliensre szeretném castolni...
Esetleg valaki más találkozott már hasonlóval ? Vagy - ami a legrosszabb lenne - a remote funkció az átkerült Plex Pass-ba ?
Az tuti fix, hogy mind a két eszköz egy hálózaton van ! (Értelem szerűen a PC kábellel a többi eszköz a nélkül csatlakozik de az full mind1 ugye...) -
Roxkex
senior tag
válasz
Patice #12170 üzenetére
Természetesen ezt jómagam is tudom :D
A TV-n fent is van a kliens app sőt telón és egy másik PC-n is. De hiába egyik kliensbe se teljesen értem hol kéne keresni a YT-s tartalmakat. Természetesen a plugin telepítve a plex media szerverre !Elég csak a YouTubeTV plugin hozzá ?
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem rég találtam a Plex-re.
Van egy laposom ami kihostol egy Plex szervert.
Ahogy olvastam vannak (vagy voltak ?) pluginok.
Láttam, hogy vannak YouTube pluginok. Én ezt felhúztam a plugins folderbe viszont a kliensben (TV, Samsung AU8002 tizen os) nem teljesen értem hogyan tudnám használni.
Vagy esetleg más is kell hozzá ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- Autós topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400