Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz scream #14602 üzenetére
Erről a kombóról tudok, de nem akarom elhinni, hogy a Chromecast-hoz képest visszalépés a Fire TV 4k Max, upgradeként vettem.
Chromecast ugyenezen natív kliensén probléma nélkül lejátszódott minden, csak a menü lassult be a pár hónappal ezelőtti frissítések hatására. Ezért váltottam Fire TV-re.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
blakey
titán
válasz scream #14566 üzenetére
Én értem, de akkor ezek szerint te még nem próbáltad. Hidd el, egy Kodi alatt futó Plex semmilyen terhelést nem tesz a HDD-re, mindegy miben van, a szerver kb. semmit nem fog "érezni", a lemezeket nem fogja felpörgetni, bármikor megmutatom neked, hogy miként viselkedik a PMS egy TV-n futtatott klienssel és miként viselkedik pl. Kodival, vagy Infuse-al és természetesen mindkettő a Plexet használja, mint adatbázist. A TV-n futó kliens igénybe veszi a szervert is, tehát előfordul, hogy a szerver a lejátszó és a kliens csak megjelenítő, míg egy külső lejátszóra telepített Kodin maga a Kodi a lejátszó és a PMS csak egy "megosztó" szerver, semmi nem terheli.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz scream #14562 üzenetére
Egy HDD sebessége elégséges a lejátszáshoz, a NAS-omban is HDD-k vannak, hibátlanul megy a 4K Dolby Vision.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SunMount3r
nagyúr
-
4264adam
veterán
válasz scream #14487 üzenetére
Igazad lehet, viszont HW vásárlás az tuti nem lesz megvalósítva a havi 1 maximum 2 Plexes filmezés igényre
Az szaggatás orvoslása pedig : meg kell állítani a filmet pár másodpercen majd folytatni. 2 óra alatt 4K HDR esetén csupán 2 alakommal kérte ami élhető nekem mint kompromisszum, FHD SDR esetén pedig egy sem volt
csupán a felirat.[ Szerkesztve ]
-
bandeah
csendes tag
válasz scream #14199 üzenetére
Szia,
bármilyen formátum filmet is próbálok mindig ugyanaz a hibajelenség, mert már erre is gondoltam. Viszont hogy lehet hogy más PLEX szerverről gond nélkül lejátszik? Ez kizárja a TV esetleges szoftver hibáját és visszakanyarodtunk az én szerveremre, tehát itt gondolnám a bibit...- hozzáférés van, látja a tartalmat
- 1 beállítást tudok csak alkalmazni (még másik 7 felhasználó eléri, nézi és nem panaszkodnak), a problémás LG-nél a beállítások ellenőrizve
- még 1080-as tartalmat sem osztok meg külső felhasználókkal azért, hogy több felhasználó együttes szerver használata ne okozzon problémát (egyébként a 4K-s már igencsak pár másodperceket tölt be és nézhetetlen, belső hálón nincs gond).Az internet szolgáltatója DIGI, nekem is... nem értem
-
zseko
veterán
válasz scream #14080 üzenetére
Nem azért szar, mert nem az én preferenciám szerint működik, hanem mert egy evidens dolgot, amit más (program, a Kodival van tapasztalatom) is meg tud ugrani, azt nem tudja.
Meg mint írtam, a filmek könyvtárnál működik.
Egyébként meg szar és szar között is van különbség, csak írásban nem megy át a hangsúly, mennyire értettem ezt szó szerint[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Ronam
addikt
válasz scream #13816 üzenetére
De ha nem tudom elindítani a Plexet, akkor hogy töltsek le logot? Vagy én értek valamit félre? A program elindul, ott van a tálcán, és ha rákattintok 2x, akkor bedobja chrome-ban ezt a hibát amit írtam.
#13817 devil8012: Próbáltam ezt is, csökkentett módban átállítottam, újraindítottam a gépet, és ugyanúgy nem indult el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest