Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
A pc-mben hamarosan új ssd lesz és új win telepítés , azt meg lehet valahogy oldani , hogy a plex kliensből valahogy kimentem a beállításokat , hogy utána csak visszamásolom és minden a régi legyen, beleértve a beállításokat meg hozzáadott filmek , sorozatok időrendjét illetve , látott nem látott , folytatás innen stb.
Fontos lenne nekem.
Kösz, hogy elolvastad.
Szép napot -
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Lg tv plex kliens , ha úgy töltöm le a feliratot kliensen , akkor sokszor megjelenik egy \an8 felirat, a felirat előtt zárójelben az mi lehet?
link
Szép napot! -
gringoka
aktív tag
-
gringoka
aktív tag
válasz magicbox #13861 üzenetére
Helló!
Én két hete használok egy ilyent , nagy meglepetésmre a plex-nél elég sok hdr , dv anyag szakadozva indul el.
Persze torrent oldalon van fent 8 verzió egy filmből nem mind próbáltam ki , cserébe ott az infuse app ami mindent visz , plex szervert is meg lehet oszatni rajt , tehát majdnem olyan mint a plex.
Ennek ellénere nálam az apple tv a befutó, egy Zidoo Z9x és egy nvidia shild pro-t utasított maga mögé.
link
Olvasgass a fórumon! -
gringoka
aktív tag
Többen is írtátok, hogy működik minden gond nélkül c1-en a plex ,nemtudom nálam mi lehet a gond
-
gringoka
aktív tag
válasz fravik #13776 üzenetére
i5 10400 proci 16gb ddr4 ram Rx5700xt gpu Hát így nagyjából ennyi Dts-t nem játszik le a tv se a házimozi tehát olyant nem is töltök le Ac3-t vagy dd5.1 tartalmú filmeket szoktam letölteni. Azt még hozzátenném az ilyen Netflixes maszlagokat szó nélkül lejátsza ami ugye max 10-15 Gb nagyságú.
De pl Top gun maverick ami 70Gb mpeg4 formátumú amit doviba meg is bír jeleníteni ott valami 5 perc után elfogy -
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Valaki segítsen légyszi lg c1 -plex 4k filmeken szaggat.
Már vettem egy routert is , hát ha az a baj , de úgy néz ki nem. Netflixen megmértem a sebességet 300Mbit/sec ott már nem kellene szaggatni szerintem mi lehet a baj? -
gringoka
aktív tag
Nálam a 4k hdr, dovi filmek 3-4 perc után nekiállnak szaggatni.
Megkérdeztem, hogy hogyan használjátok wifi? Lan? Lan adapter? Mit javasoltok hogyan kellene használnom , hogy ne szaggasson? -
gringoka
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki itt lg c1-en plexet? -
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Nemrégóta használok plexet , azt szeretném elérni , hogy a 4k sampleket figyelmen kívűl hagyja.
Visszaolvasva látom , hogy valahogy ignorálnom kellene , de nem találom , hogy hol kell ezt beállítani.
Esetleg tudna valaki ebben segíteni?
Köszi,további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest