Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Azóta már 2021-22-23-ban szétverettem az egész házat....
igen ekkor lett fontosabb! Nemtudom mondtam-e de egyrészt voltak hibák is eredetileg, másrészt miután benne éltünk rájöttünk, hogy mi hiányzik, és azokat megoldottuk úgy, hogy tényleg hosszú távra tervezünk.Akár gondolok itt olyanra, hogy elől fullba térkövezés, hátul térkő+műfű, hátul trapézlemez kerítés, a földszinten a laminált padló lecserélése hidegburkolatra, de akkor már bement az elektromos padlófűtés, 2 fürdő 0-ról felújítva, tetőn az üveggyapotot kőzetgyapotra cseréltük, de akkor már nagyon jó tetőfóliát is tetettem be, tetőtéri szobák újraburkolása melegburkolattal, nemtudom terasz újraburkolása, elől a bejárati ajtó előtti lépcső kiszélesítése oldalirányba, és akkor már újraburkolás, összes nyílászáró cseréje, tetőablakok is műanyagra, lenn pedig a gagyi Aluplast VEKA-ra cserélve....RAL szalag be stb. stb. falba beépített biokandalló, nappali és előszobába és a terasz oldalálára díszkő felrakatása, új konyha...stb.
De igen alapvetően az is benne volt, hogy mégsem olyan minőségi minden amit a generálkivitelező berakott, szép-szép a fóliás Aluplast ablak, de azért a 140e Ft-os bejárati ajtó messze van a jótól...meg hasonlók!
MOD: és akkor még menetközbe derül ki, hogy a lenti fürdőbe a PVC cső visszafele lejt (akkor már felverettem), közben a kazán is beszart abból is új kellett, a WC tartályokat Grohe-ra cseréltük, aminek nem mechanikusan működik a nyomólapja (a mechanikus Styronnak évente eltört kb.), Wellis kád, WC-k, ülőke, zuhanyfolyóka stb. Elég drága csapokat vettünk Grohe, de azok is beszarnak, közölte a garanciális szerelő amikor cserélte a kádtöltőt meg a zuhanyt hogy ez még az olcsó kategória (50e a szett).

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Mini PC
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
igen ekkor lett fontosabb! Nemtudom mondtam-e de egyrészt voltak hibák is eredetileg, másrészt miután benne éltünk rájöttünk, hogy mi hiányzik, és azokat megoldottuk úgy, hogy tényleg hosszú távra tervezünk.