Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Azóta már 2021-22-23-ban szétverettem az egész házat....
igen ekkor lett fontosabb! Nemtudom mondtam-e de egyrészt voltak hibák is eredetileg, másrészt miután benne éltünk rájöttünk, hogy mi hiányzik, és azokat megoldottuk úgy, hogy tényleg hosszú távra tervezünk.
Akár gondolok itt olyanra, hogy elől fullba térkövezés, hátul térkő+műfű, hátul trapézlemez kerítés, a földszinten a laminált padló lecserélése hidegburkolatra, de akkor már bement az elektromos padlófűtés, 2 fürdő 0-ról felújítva, tetőn az üveggyapotot kőzetgyapotra cseréltük, de akkor már nagyon jó tetőfóliát is tetettem be, tetőtéri szobák újraburkolása melegburkolattal, nemtudom terasz újraburkolása, elől a bejárati ajtó előtti lépcső kiszélesítése oldalirányba, és akkor már újraburkolás, összes nyílászáró cseréje, tetőablakok is műanyagra, lenn pedig a gagyi Aluplast VEKA-ra cserélve....RAL szalag be stb. stb. falba beépített biokandalló, nappali és előszobába és a terasz oldalálára díszkő felrakatása, új konyha...stb.
De igen alapvetően az is benne volt, hogy mégsem olyan minőségi minden amit a generálkivitelező berakott, szép-szép a fóliás Aluplast ablak, de azért a 140e Ft-os bejárati ajtó messze van a jótól...meg hasonlók!
MOD: és akkor még menetközbe derül ki, hogy a lenti fürdőbe a PVC cső visszafele lejt (akkor már felverettem), közben a kazán is beszart abból is új kellett, a WC tartályokat Grohe-ra cseréltük, aminek nem mechanikusan működik a nyomólapja (a mechanikus Styronnak évente eltört kb.), Wellis kád, WC-k, ülőke, zuhanyfolyóka stb. Elég drága csapokat vettünk Grohe, de azok is beszarnak, közölte a garanciális szerelő amikor cserélte a kádtöltőt meg a zuhanyt hogy ez még az olcsó kategória (50e a szett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest