Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anjani182

őstag

válasz elfelejtette #40 üzenetére

Ezt mondom! A szanitereket tudod lemondani....2 fürdő esetén sem sok, mert abból nem tesz be extrát, de az egész lényege az, hogy aki erre jön látja, hogy szépek a házak (azt nem mondtam hogy jók is! ;] ), szép nyílászáró, színezett aluredőny, színes csatorna, Tondach XXL cserép stb. , ezzel kialakít egy lakóparki, igényesnek tűnő arculatot és kelendőbbek lesznek a házak... :R

MOD. pl mindenhová raktak be Montel kéményrendszert, nekem ugyan nem kell de ha kell hanem van... :F

[ Szerkesztve ]

Forever and ever, let's make this last forever.

• plevips

tag

LOGOUT blog

válasz elfelejtette #3 üzenetére

Ami tervezve van még:
    Hátravan még 500.000 Ft a konyhabútorra.
    1.000.000 Ft a klímákra.
    3.000.000 Ft a külső szigetelésre.
    500.000 Ft kell még az ágyra, kanapéra.

Kell még főzőlap, páraelszívó, sütő, mosogatógép, mosógép, asztal székekkel, ruhásszekrény.

@icemad Nem akartunk kiskaput, könnyen kihúzható a nagykapu, feleslegesnek tartottam volna. Anyuméknál is sokszor a nagykaput használjuk, pedig ott sokkal nehezebben lehet kihúzni.

@anjani182 Kinek mi az ízlése, meg mit engedhet meg. Az ablakpárkány nekünk pont műanyagból tetszik jobban, és sokkal olcsóbb mint a műkövek.
    Az ablakokból a kétszárnyú, pontosan kétszer annyiba kerül...nekünk ez is megfelel.
    A csempe, járólap mind BAUHAUS-os, és igen olcsóbb kategória, kivéve a fürdő, WC járólapjait, annak 9000 ft volt nm-re! De ez fért bele, és nekünk így tetszik!
    A lámpákat a Möbelix-be vettük, persze vannak sokkal szebbek is, 20 ezer / db áron. :Y
    Már nem divat plafonig csempézni, szerintem azt pont csúnya.

Új hozzászólás Aktív témák