- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Azóta már 2021-22-23-ban szétverettem az egész házat....
igen ekkor lett fontosabb! Nemtudom mondtam-e de egyrészt voltak hibák is eredetileg, másrészt miután benne éltünk rájöttünk, hogy mi hiányzik, és azokat megoldottuk úgy, hogy tényleg hosszú távra tervezünk.
Akár gondolok itt olyanra, hogy elől fullba térkövezés, hátul térkő+műfű, hátul trapézlemez kerítés, a földszinten a laminált padló lecserélése hidegburkolatra, de akkor már bement az elektromos padlófűtés, 2 fürdő 0-ról felújítva, tetőn az üveggyapotot kőzetgyapotra cseréltük, de akkor már nagyon jó tetőfóliát is tetettem be, tetőtéri szobák újraburkolása melegburkolattal, nemtudom terasz újraburkolása, elől a bejárati ajtó előtti lépcső kiszélesítése oldalirányba, és akkor már újraburkolás, összes nyílászáró cseréje, tetőablakok is műanyagra, lenn pedig a gagyi Aluplast VEKA-ra cserélve....RAL szalag be stb. stb. falba beépített biokandalló, nappali és előszobába és a terasz oldalálára díszkő felrakatása, új konyha...stb.
De igen alapvetően az is benne volt, hogy mégsem olyan minőségi minden amit a generálkivitelező berakott, szép-szép a fóliás Aluplast ablak, de azért a 140e Ft-os bejárati ajtó messze van a jótól...meg hasonlók!
MOD: és akkor még menetközbe derül ki, hogy a lenti fürdőbe a PVC cső visszafele lejt (akkor már felverettem), közben a kazán is beszart abból is új kellett, a WC tartályokat Grohe-ra cseréltük, aminek nem mechanikusan működik a nyomólapja (a mechanikus Styronnak évente eltört kb.), Wellis kád, WC-k, ülőke, zuhanyfolyóka stb. Elég drága csapokat vettünk Grohe, de azok is beszarnak, közölte a garanciális szerelő amikor cserélte a kádtöltőt meg a zuhanyt hogy ez még az olcsó kategória (50e a szett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- XPEnology
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest