Új hozzászólás Aktív témák

• rawe

tag

Nagy gratula az iráshoz én is sokat szervízeltem és sokszor meglepődtem !
    Írásodban a régi nem szép időim jutnak eszembe.
    Egyszer volt olyan is, hogy kidobó embert is hozott a ugyfél fel a lakásomra és persze előtte megfenyegettet hogy figyeltetni fog meg majd elkapnak az utcán.
    Ez persze egy 60e huf p2 használt gép volt amit ugy is adtam el mint használt gép.
    ö is csak anyit mondott rossz persze (1,5 honaptelt el )én meg a balatonon voltam éppen:)
    vissza jött kicseréltem ingyen a tápját azóta sem láttam.
    Volt olyan hogy kivittem egy gépet kb 40km re a kuncsaft áthívta a szomszédját aki a sogora, hogy tanácsot kérjen és az meg monta neki.!!!

"figyu én ennél olcsoban tudok jobbat mert egyik haverom számtek üzletben dolgozik."

mondanom sem kell mi lett a vége.(( zenész familia volt ugy hogy biztos értettek hozzá ))

A legdurvább talán az volt amikor egy éves kuncsaftom minden tölem vett ugy berágott egy vga kártyára amit szereztem neki ati 9600xt asus hogy majdnem megvert a lakásán
    nem tudtam megértetni vele hogy csak jót akarok neki de egy másik megoldásba meg belement mert az egyszerübben átlátta igy ö bukott 5e én meg nyertem és igy boldog volt.

bocs a hibákért aki meg nek nem tetszik l@sz@r@m

Új hozzászólás Aktív témák