Új hozzászólás Aktív témák

• Azta, ez nem semmi, úgy dőltünk a röhögéstől apummal a puskás résznél, hogy már kijött a könnyem is, meg szerintem apunak is! :C :DD Szeretnénk még ilyen írásokat olvasni, az sem gond, ha hosszú! :R

Nem vagyok szervizes sem boltos, de szoktam összerakni gépeket ismerősöknek, meg azok ismerőseinek is. A legkellemetlenebb, hogy a régi gépekhez (PIV-tól lefelé) és a régi op.rendszerekhez (XP előtti) nem értek annyira, hogy az esetleges kompatibilitási hibákat elsőre kiszúrjam,esetleg megoldjam és emiatt már sok-sok órát meg vesződést kellett elszenvednem, ráadásul ingyé az ügyfélnek. Persze néha extra igények vannak. A kedvencem: nincs meg a gép pontos típusa, alkatrészeinek neve, nincs driver CD se op.rendszer telepítő, de én csináljam meg. :DDD Ráadásképp a végén amikor nagy nehez rászenvedtem a win-t meg a drivereket akkor kiderül, hogy a netkapcsolat beállításai sincsenek meg, se felhasználónév, se semmi. Na ekkor hagytam ott őket elnézést kérve, magamban duzzodva. A gép működött, csak a net nem ment, majd megcsinálja más pénzért.

Aztán írtátok a sok-sok felesleges kérdést. Azokat én is meg szoktam kapni, de már csak nevetek rajtuk. "Miért kell driver és mi is az?" "Az XP az egy program? én azt hittem az a gépen van" "Miért a merevlemezen vannak a képek, amikor van memória is a gépben?" és a legnagyobb kérdés, amit már nem bírtam ki nevetés nélkül: "Képzeld ezek a hülyék a boltban átverték magukat, mert a vírusirtó kiírta, hogy karanténba zárta a vírust, de én nem is rendeltem olyat a gépembe?" :)) LOL Mondjuk ez az utolsó már nem is kérdés. :D

[ Szerkesztve ]

RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz

Új hozzászólás Aktív témák