Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Ilyen bemutatot minden PH!s netbook teszthez!
-
_Berci_
aktív tag
Nekem is volt szerencsém tesztelni egy ilyen notit az egyik kollégámmal...
A billentyűzet minket is nagyon zavart, de mi nem hajlítgatással orvosultuk a problémát
kép
Így biztonságosabb mivel a műanyag, szigetel
-
Hun'reeth
őstag
Jó ötlet volt szétkapni

Amúgy jó masina lenne de kissé nehéz (kategóiájához képest) na meg olcsónak se nevezhető. -
V8TommY
tag
Jo cikk.
Tud valaki olyan notebookot ami IPS vagy *VA panelt rejt es jatekra is alkalmas?
A Lenovo T szeriaja allitolag az egyetlen notebook ami IPS paneles de az inkabb irodai noti.
Ha valaki tud ilyet kerem ne tarsa vissza.

-
fsc
tag
"Borgi: Azt ne hidd, hogy a Lifebook név garancia bármiféle minőségre... "
kedves Yaye, de, az. A Lifebook JAPÁNban készül, minden egyéb a népi
) Kínában.
http://www.fujitsu.com/global/news/pr/archives/month/2008/20080222-01.html"Shimane Fujitsu currently manufactures notebook computers, including LIFEBOOK and the STYLISTIC tablet computer, bringing outstanding "Made in Japan" products directly to international markets. "
-
lúzer
veterán
jó ez, legrosszabb tulajdonsága hogy FUSI
-
Sianis
addikt
Tapipaddal lehet görgetni?
Sianis
-
orbano
félisten
Piros? Én akárhog nézem a képeket, a feketén kívül csak sárgát látok ezen a gépen, meg a second skinen is.
-
eddie303
őstag
Hat ez szep es kimerito teszt volt, es tetszett, hogy megbontottatok, jo lenne, ha meg csinalnatok ilyent, pl. az ember 2 ev utan ha ki akarja takaritani a procihutobol a port, akkor pl. jol fog, ha tudja, merre is keresse a procihutot magat

Egyebbkent pedig ez a noti engem erosen emlekeztet a Siemens C30-ra

-
twollah
nagyúr
válasz
dexter7891
üzenetére
Meg senki.
Es ezek utan? -
twollah
nagyúr
Minden forumozo neveben koszonom szepen az ezen a kepen talalhato kitunoen olvashato Windows Vista regisztraciosszamot!
-
JanR
addikt
szép meg minden, de miért intel vga-t tettek bele

na mind1, tényleg szép
-
domi007
őstag
Itt valami nem teljesen ok:
"Jó lett a pluszos Verbatim és TDK is. A pluszos TDK lemez jóval gyengébben szerepelt, ..."
A gép nagyon kellemes, de ez a tapipad azonnal a kukában kötne ki nálam.
Meg hát Amilo.DOMy
-
Yaye
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem bejön ez a méret, a gép se csúnya, bár kicsit nőies. Maradok a Thinkpad designnál

Ha az a súly a masszív anyaghasználat eredménye, akkor üsse kő.Borgi: Azt ne hidd, hogy a Lifebook név garancia bármiféle minőségre...

-
wierra
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem az ellenkezőjét írták, csak az infot nem H.E.L.Y.E.S.E.N. írták le.
-
Peat;)
veterán
Érdekes dolog hogy 13.3-as noteszok drágábbak. Msi nem valami nagy gyár finoman szólva de ő ki tudott adni az alsó kategóriába ilyen notebookot(ezek nem subnotik szerintem) bruttó 130-ért vistával (vr330/320 típusjelzéssel), persze sokkalta gyengébb belsővel(sempron/celeron m5xx procival is pl) és anyaghasználata is gyengébb, de ez akkor is elgondolkodtató. Magyarul nagyobb gyártók részéről megy a vakítás szerintem ebben a kategóriában.
Pedig ideális átmenet a 15-ösök és 12-esek között, súlyban is kicsit kevesebb mint egy átlag 15-ös és használatban ugyanott van 1280*800-ban. -
Gergő_
őstag
ezt a pirosat kihagyhatták volna belőle
-
wierra
senior tag
"Mindenesetre a Fujitsu Siemens is felismerhette már, hogy az Amilo név nem valami fényes, ezért váltott a közelmúltban az olcsóbb üzleti gépek szegmensében Esprimo Mobile-ra."
Helyesen az Amilo Pro-t nevezték át Esprimo Mobile-ra.

-
LosoT
csendes tag
Az a probléma hogy FuSi.. Meghibásodási arány katasztrofális szervíz is csapnivaló sajnos
Hasonló konfiggal inkább Toshiba (nem mellesleg abban erősebb a videokártya is) -
Borgi
aktív tag
szép szép de mégicsak egy amiló
mikor lesz már egyszer lifebook teszt?
pl E8310 belsőre hasonló csak az ára 2*-es

üdv,
Borgi -
törölt tag
"A képernyő megvilágítása alulról érkezett, ezért az alsó rész kicsivel erősebben világított a fentinél, de nagyjából egyenletes volt."
A bal felső sarok nekem elég aránytalannak látszott a 86%-al.
Egyébkén teljesen jól nézne ki a noti , szeintem a touchpad sem rontja a láványt ami azoban igen és elég (olcsó/gagyi) hatást sugároz az a narancssárgás piros festés. Valami igényesebbet is produkálhattak volna ,hamár szinesben gondolkoznak. -
xedos
addikt
Nem rossz! Nekem is tetszik! Jó akksi idő. Szerintem a súlya is rendben van.
A Packard Bell-nél láttam idáig kerek touchpadot...
A 12"-os fehér-zöld notija nagyon tetszett, csak gyenge az akksija... -
venember83
nagyúr
Nehéz.
-
Jofi81
őstag
Most végre megtudtam, hogyan is néz ki egy notebook belülről.

-
KrAt
veterán
Alapból jól nézne ki, de az a touchpad..

-
mocsanisi
senior tag
Nekem nagyon bejön ez a formatervezés, és a belső is tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pl ahol gyakran megfogom

) Kínában.
köszi.