Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ez igen, szépen kibújt a stílus belőled.

Jelenleg is elérhető a régebbi AGESA pl az X470-i lapokhoz amilyen nekem is van, ami engedélyezi a PCIE4.0-t. Ha valakinek fáj ez a nagy veszteség, vissza tudja tenni a régebbit és élvezkedhet.
Filléreskedés ha 100+ ezres lapot nem 8-9 hónapra veszem? Szerintem nem. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én kifejezetten utálom, ha átbasznak.
Nem lettek plusz táp lábak, ez baromság. A processzoron össze kell kötni két érintkezőt, utánna bios patch és megy. Van pár lap ahol le kell takarni egy sort, mert alternatív bekötést használt a lap gyártó, jellemzően Asrock csinált ilyet.
2gen/foglalat? Én még emlékszem a
1150-re(csak paszta csere volt), a nemrég említett 775-re, a gyászosan ócska 478-ra és a szívemnek mindig kedves S370-re. Meg persze a 1156-ra is. De ha átnézünk az AMD-hez, akkor az AM2/3(+) is megér egy említést illetve az AM4/TR.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő