- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
aujjobba #135 üzenetére
Hát annak aki a 20ezreset kihasználja, biztosan, én nem használnám ki, de én pl amikor vettem az 5S-t, pont egy olyan csomaggal, amit gyönyörűen kihasználok, az akkori kártyafüggetlen értékének a feléért hoztam ki a szolgáltatótól, ha pedig hozzáadom a két éven át tartó plusz költséget, amit a telefonvásárlásért felszámolnak, még akkor is beljebb voltam vele 20.000 Forinttal. A szolgáltatók pedig most nagyon nyaliznak az ügyfelek megtartásáért, így már én is a franc tudja mennyi kedvezményt kaptam az utóbbi két évben, szóval bőven benne van az, hogy jó ajánlatot kapj. Nem mondom, hogy ez minden esetben így van, nagyon sokszor ráfizetéses lehet egy szolgáltatói csomag egy kártyafüggetlennel szemben, de be tud jönni időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest