Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
aujjobba #135 üzenetére
Hát annak aki a 20ezreset kihasználja, biztosan, én nem használnám ki, de én pl amikor vettem az 5S-t, pont egy olyan csomaggal, amit gyönyörűen kihasználok, az akkori kártyafüggetlen értékének a feléért hoztam ki a szolgáltatótól, ha pedig hozzáadom a két éven át tartó plusz költséget, amit a telefonvásárlásért felszámolnak, még akkor is beljebb voltam vele 20.000 Forinttal. A szolgáltatók pedig most nagyon nyaliznak az ügyfelek megtartásáért, így már én is a franc tudja mennyi kedvezményt kaptam az utóbbi két évben, szóval bőven benne van az, hogy jó ajánlatot kapj. Nem mondom, hogy ez minden esetben így van, nagyon sokszor ráfizetéses lehet egy szolgáltatói csomag egy kártyafüggetlennel szemben, de be tud jönni időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Warframe
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest