- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Max ati-n. És ha ezek közt neked keresni kell a különbséget akkor gratulálok. De mint mondtam mindenkinek szíve joga mit tart jó effektnek és mit nem. Nekem az egyik leglátványosabb effekt a physix, más sz*rik rá. Inkább ez mint egy 8szorors "qhklx" élsimítás. A másik szerintem legfontosabb effekt a tükröződések és az árnyékok. Megbolondulok attól mikor minden szépen tükröződik a vízfelületen, és pl a karakter nem. Vagy állsz egy fpsben a sorban, mindenkinek szép árnyéka van, a helyeden meg egy üres lyuk
-
JoolsNOS
veterán
Ilyenkor bírom, hogy felhördül az összes radeonos: áá de mekkora parasztvakítás meg így meg úgy. Bezzeg ha a radeon tudná egyből de király lenne. Ez csak egy techdemo. Ilyen formában a víz biztos nem lesz a játékban egy darabig, de akkor is jól néz ki. Más effekt viszont benne van. Pl füst a maffia 2ben, ami máig az egyik legjobb. A ruhaanimációk is marha jól néznek ki mirrors edgeben és batmanban stb. Sőt továbbmegyek. Sokkal többet érnek és sokkal többet hozzáraknak a játékhoz mint akármilyen tesselláció vagy szűrés. Nekem kb az utolsó radeonom a 9550es volt. De nem csak a physix miatt. Egyszerűen jobban bejön, de nem szóltam egy szót se mikor pl jött a tressfx és úgy nézett ki, hogy nvidián szarul megy. Szóval nem értem miért kell lázadni. Ha nem tetszik az effekt ne használd (ja bocs, nem is tudod) de szerintem ne használj semmi újat. De ha esetleg kitalál valami újat a radeon azt se használd mert parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest