Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Ilyenkor bírom, hogy felhördül az összes radeonos: áá de mekkora parasztvakítás meg így meg úgy. Bezzeg ha a radeon tudná egyből de király lenne. Ez csak egy techdemo. Ilyen formában a víz biztos nem lesz a játékban egy darabig, de akkor is jól néz ki. Más effekt viszont benne van. Pl füst a maffia 2ben, ami máig az egyik legjobb. A ruhaanimációk is marha jól néznek ki mirrors edgeben és batmanban stb. Sőt továbbmegyek. Sokkal többet érnek és sokkal többet hozzáraknak a játékhoz mint akármilyen tesselláció vagy szűrés. Nekem kb az utolsó radeonom a 9550es volt. De nem csak a physix miatt. Egyszerűen jobban bejön, de nem szóltam egy szót se mikor pl jött a tressfx és úgy nézett ki, hogy nvidián szarul megy. Szóval nem értem miért kell lázadni. Ha nem tetszik az effekt ne használd (ja bocs, nem is tudod) de szerintem ne használj semmi újat. De ha esetleg kitalál valami újat a radeon azt se használd mert parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest