Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pulyka jocó #10 üzenetére
És még élsz? Az nekem olyan mint a méreg. Nem azonnal kicsit később.
-
pulyka jocó
senior tag
Én 300ft ért vettem spar-ba egy eg ész pizzát.
.
-
kmisi99
addikt
A Móricz Zs körtéren lévő pizza kinggel nekem csak jó tapasztalatom van. Finom olcsó hibátlan!
-
kemotox
addikt
Na majd mindjárt durrantok egy "világ legjobb pizzája" receptet, figyeljétek csak a személyes bejegyzéseket.
-
Gödöllő HÉV állomás, menj oda
. 200/szelet pizza. Nagyon jó. Biztosan sokan ismeritek. Jó hely, nincs gond a kiszolgálással, kedvesek.
-
Phvhun
őstag
Tökjó tipp, kipróbálom őket is.
Winner_hun: Nemérdekel.
-
kemotox
addikt
A király utcánál ha leszállsz a villamosról és elindulsz a nemtommilyen templom vagy tudomisén mi fele akkor ott lesz egy kis putri ahol 200ft ért adnak egy szelet pizzát, egész jó szokott lenni. Mondjuk mi kocsmatúrázás közben szoktunk odatámolyogni és egy kis alkoholfelszívó ételt venni magunkhoz, szóval lehet annyira nem is igényes, csak a malátaszörpi megszépíti az emlékeket
Nyugati aluljáróban is egész jófélét adnak ugyancsak 200 pengőért.
-
Winner_hun
félisten
és muszály az olcsót venni
-
Magnum_
nagyúr
ha minőségi (!!!) szelet pizzára vágytok: La Trattoria az Október 6. utcában, vagy a Király utcában a La pizza di mamma Sofia. 390Ft / szelet a Trattoriaban és 300-450 között mozog a Király utcában. Nagy, vékony, minőségi alapanyagokból. NEm ilyen olajban tocsogó tökipompos, mint a krt.-on a 200Ft-os.
-
Phvhun
őstag
Első
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest