Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a főzés alapvetően néha azért drágább, mert ha te veszed meg az alapanyagot akkor nem mindenből a legsilányabb ts minőséget teszed a kosárba. vagy 10 éve egyetem mellett voltam én pincér is egy kifőzdétől egy fokkal talán jobb helyen, még ott is mindenből a legolcsóbb ment, és ha volt rá lehetőség abból is a "sárga címkés" azaz lejárat közeli. a húsos azokat a cuccokat hozta már hozzánk amit a boltban kb nem tudott volna már eladni a fele kipakolás után ecetes vízbe ment, papír nélküli cuccok, lopott sajt tonnaszámra, oem olaj, tészta, paradicsompüré, liszt.
csalóka ez, az előző melóhelyen én is néha lenéztem a belső kajáldába, a hús mindig papírra verve, egy fél csirkemellből csináltak 3-4 szeletet... azért úgy nem nehéz olcsónak lenni, viszont otthon ilyeneket nem igazán szokás elkövetni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Foglalkoztat már egy ideje hogy mennyiből lehet megélni értelmesen Budapesten egészséges fiatal felnőttként. Ezt a...
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest