Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz Polllen #108 üzenetére

    a főzés alapvetően néha azért drágább, mert ha te veszed meg az alapanyagot akkor nem mindenből a legsilányabb ts minőséget teszed a kosárba. vagy 10 éve egyetem mellett voltam én pincér is egy kifőzdétől egy fokkal talán jobb helyen, még ott is mindenből a legolcsóbb ment, és ha volt rá lehetőség abból is a "sárga címkés" azaz lejárat közeli. a húsos azokat a cuccokat hozta már hozzánk amit a boltban kb nem tudott volna már eladni a fele kipakolás után ecetes vízbe ment, papír nélküli cuccok, lopott sajt tonnaszámra, oem olaj, tészta, paradicsompüré, liszt.

    csalóka ez, az előző melóhelyen én is néha lenéztem a belső kajáldába, a hús mindig papírra verve, egy fél csirkemellből csináltak 3-4 szeletet... azért úgy nem nehéz olcsónak lenni, viszont otthon ilyeneket nem igazán szokás elkövetni ;)

Új hozzászólás Aktív témák