Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a főzés alapvetően néha azért drágább, mert ha te veszed meg az alapanyagot akkor nem mindenből a legsilányabb ts minőséget teszed a kosárba. vagy 10 éve egyetem mellett voltam én pincér is egy kifőzdétől egy fokkal talán jobb helyen, még ott is mindenből a legolcsóbb ment, és ha volt rá lehetőség abból is a "sárga címkés" azaz lejárat közeli. a húsos azokat a cuccokat hozta már hozzánk amit a boltban kb nem tudott volna már eladni a fele kipakolás után ecetes vízbe ment, papír nélküli cuccok, lopott sajt tonnaszámra, oem olaj, tészta, paradicsompüré, liszt.
csalóka ez, az előző melóhelyen én is néha lenéztem a belső kajáldába, a hús mindig papírra verve, egy fél csirkemellből csináltak 3-4 szeletet... azért úgy nem nehéz olcsónak lenni, viszont otthon ilyeneket nem igazán szokás elkövetni

-
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
a legjobb vörösboros borjúpaprikásomat egy kőműves cimboránál ettük

-
törölt tag
illetve jóval többen élnek 160 alatt, és ők se kifőzdébe járnak, hanem főznek, mert azzal olcsóbban kijönnek. gondolom. aztán lehet ők is tévednek és itt tudnának spórolni
a "munka" ami vele van az meg azért tudom hogy rohanó a világ, de egy hónap gyakorlat után már nem annyira tragikus szerintem. a külön élettel járnak együtt ilyenek, a legtöbb időt úgyis a mosás, teregetés, vasalás, hajtogatás és elpakolás, takarítás veszi el egy háztartásban, mondjuk pl nálam ezek a főbb időrablók, a főzés egész jól párhuzamosítható munkafolyamat -
törölt tag
" ami valójában alálőve 1500."
ajróban. nagyon alálőve. konyhabútor, gépesítés, evőeszközök, tányérok, edénykészletek, a mosogatógép áram és vízfogyasztása, az egész szorzata az elautókázott benzin*az idő amit egyébként a gyerekemmel+barátnőmmel+ph!előtt tölthettem volna hatványára emelve szerintem már milliós tétel

-
törölt tag
"54 eFt kajára meg eléggé nulla. Rendes kajálás inkább heti 20k fölött."
ez mind attól függ hogy mit és mennyit akarsz enni és főleg hol. edzés mellett most nőnék, szóval túlnyomó részt csirkemell + rizs a menü, napi 5x, vitaminok, zöldségek, táplálékkiegészítők, stb van az asztalon. heti 20k fölé csúszok de csak épphogy bár főzök és egész változatosan csinálom meg a kaját. ha mindezt étteremben enném akkor 100k-1 milla között akármi is kijöhetne ez is tény.
a főzési időhöz úgy a közösbe meg annyit, hogy minden csak rutin kérdése. bevásárolni is lehet 3 órán keresztül meg szájba lehet csapni ugyanazt 20 perc alatt is. ha tudod mi hol merre meddig mi után, vannak eszközök, akkor nulláról is össze lehet rakni bármit nagyon gyorsan. amíg rotyog a vége addig el is mosogatom a cuccaimat és annyi
-
törölt tag
a kifőzdés sztorihoz csak annyit, hogy talán ez se elég rá. ha tényleg 3 étkezésre számolt 54k-t az egy szerencsétlenebb 30 napos hónapban 600 huf-os átlagot jelent étkezésenként. ennyiért talán a kínaiban lehet enni, amiket láttam kifőzdék ilyen ársávban azért nem kényeztettek el a kínálattal. 1k körüli menütől én soha nem laktam még jól, és azt tolni reggel-délben-este... ott komoly alternatíva lenne nekem a mindmegette.hu

-
törölt tag
iiigen én is így gondolkoztam aztán most kevésbé vagyok mobilis, amit meg tudtam fizetni abban gyereket nevelni nem lehet hosszú távon, stb. cserébe a pénzem nem megy teljes egészében a lecsóba, valamennyi megmarad, és a köv projektbe talán valami plusszal tudok beszállni, bár nem vagyok már 100%-ig biztos hogy ha megint ott állnék ezt döntöttem volna megint

-
törölt tag
szerintem ennyi rezsit nem fizettem soha még egy hónapra, mondjuk konvektoros a lakás és csak 53 nm. szórakozásra 0-végtelen intervallumba lehet mondani bármit, a kérdés az annyi hogy hol akarsz mocsárrészeg lenni vagy akarsz e ilyet.
a kaja dettó. ennél jelentősen olcsóbban ki tudsz jönni ha főzöl pl...
reálisan egyedül egy kisebb albiban azért elég sokat le lehet faragni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest