- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha gyökér módon viselkednek veletek, most is hozok egy szintet. de itt annyi történt, hogy valaki beírtam, úgy mellesleg, hogy kapott egy nap tiltást valamiért (fogalmam sincs, hogy miért, nem néztem utána, általában nem szoktam belemászni a moderációba). aztán meg beindult a lendület, hogy itt öntelt, pökhendi diktatúra van.
az a helyzet, hogy öt éve is futottunk már ilyen köröket, minden arculatváltásnál futunk ilyen köröket, a téma örök. mi gyökerek vagyunk, én gyökér vagyok, a fórumozók tették naggyá a ph-t stb. igen, a közösség tette naggyá. ez nem is kérdés. épp ezért igyekszünk ápolni azt, készülünk egy csomó új feature-rel, próbáljuk például a moderációt is megreformálni. rendszerszinten. ugye nem gond, ha emellett nem mászok bele felülről egy darab konkrét esetbe? vagy egy habosra fújt lufiba itt, mert ez történik, egymást hergelitek.
a moderáció olyan, amilyen, mindig lehetne jobb és lehetne sokkal rosszabb is. nem arról van szó, hogy lesöpörjük az észrevételeket, hanem arról, hogy a rendszert működtetni kell, ha vannak benne botlások, akkor is. ha meg túl sok a botlás, akkor meg kell változtatni. vagy akkor is meg kell, ha egyszerűen csak lehetne jobb.
röviden ennyi, és tényleg, tényleg, tényleg szeretném már ezt itt lezárni. nem tartozik ide. ha kérdéseitek, észrevételeitek vannak a szerverrel kapcsolatban, szívesen fogadjuk. a moderációs akárminek meg légyszives nyissatok egy új témát, ha mindenképp meg akarjátok beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest