- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Hát pedig bizony de! Semmi sincs ingyen. A föld is a pénztől forog.
Én pont nem vetek rá ügyet sem. Csak az szokott kicsit zavaró lenni, mikor valaki rákérdez, miért nem válaszolok vagy jelölöm vissza Fácsén (az új trendY dumával élve). Tisztára mint a South Park erről szóló részében. -
JetiRulez
őstag
Bármilyen nehéz is lesz feltámasztani azt az oldalt, kíváncsian várom, tehát sok szerencsét hozzá!
Azt tudom, hogy én mennyire nem konyítok a weblapokhoz. Még Wordben is csak egy kissé szétcsúszott példányt sikerült összehoznom.
Talán kicsit maradi is vagyok, de Facebook, Twitter, stb. nem nagyon érdekel (max a fikablogok cikkei miatt nézek fel párszor). Meg természetesen távoli ismerősökkel szoktam üzenetet váltani, ha éppen akad valami mesélni való.
Egyébként meg még életemben nem hallottam a Facebookot Fácsénak nevezni, ez a szleng is megint 1-2 napja lett kitalálva?
Ja így a bejegyzés végére érve veszem észre a "lájk" gombot. Múltkor, mikor megláttam, azt hittem csak valami kép, valami reklám.
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Házimozi belépő szinten
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest