Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem "viccelődni" akartam, csak egyszerűen nevetségesnek tartottam a paranoiádat és lenézésedet a Fácséval és mindenféle közösségi portállal, valamint az azt használó emberekkel kapcsolatban, arra próbáltam célozni, hogy azért ebből kicsit visszavehetnél, mert értelmes célokra is felhasználhatók ezek az oldalak, ezenkívül nem mindenki gyökér, aki egy hétnél többször felnéz ezekre az oldalakra (pl. haverjaival való kommunikáció miatt) - ja, persze szíved joga gyökérnek tartani ezeket az embereket, de az rólad árulkodna. Azt, hogy ez már lassan kezd átmenni öniróniába, úgy értettem (bár nem gondoltam, hogy ezt meg kell magyarázni), hogy ezzel már kezded saját magadat lejáratni. Nyilván nem nézel le minden embert, aki ezeket a közösségi portálokat használja, és sok mindent csupán iróniából mondtál, de kicsit uncsi ez az utálkozás. Amúgy már korábban itt kifejtettem a véleményemet, olvasd el, csak pár hsz.-szel ezelőtt van, a közösségi portálok milliónyi negatív hatásával is egyetértek, ettől függetlenül az éremnek ugye két oldala van.
Remélem, nincs harag...
Aktív témák
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest