- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem "viccelődni" akartam, csak egyszerűen nevetségesnek tartottam a paranoiádat és lenézésedet a Fácséval és mindenféle közösségi portállal, valamint az azt használó emberekkel kapcsolatban, arra próbáltam célozni, hogy azért ebből kicsit visszavehetnél, mert értelmes célokra is felhasználhatók ezek az oldalak, ezenkívül nem mindenki gyökér, aki egy hétnél többször felnéz ezekre az oldalakra (pl. haverjaival való kommunikáció miatt) - ja, persze szíved joga gyökérnek tartani ezeket az embereket, de az rólad árulkodna. Azt, hogy ez már lassan kezd átmenni öniróniába, úgy értettem (bár nem gondoltam, hogy ezt meg kell magyarázni), hogy ezzel már kezded saját magadat lejáratni. Nyilván nem nézel le minden embert, aki ezeket a közösségi portálokat használja, és sok mindent csupán iróniából mondtál, de kicsit uncsi ez az utálkozás. Amúgy már korábban itt kifejtettem a véleményemet, olvasd el, csak pár hsz.-szel ezelőtt van, a közösségi portálok milliónyi negatív hatásával is egyetértek, ettől függetlenül az éremnek ugye két oldala van.
Remélem, nincs harag...
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest