- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem "viccelődni" akartam, csak egyszerűen nevetségesnek tartottam a paranoiádat és lenézésedet a Fácséval és mindenféle közösségi portállal, valamint az azt használó emberekkel kapcsolatban, arra próbáltam célozni, hogy azért ebből kicsit visszavehetnél, mert értelmes célokra is felhasználhatók ezek az oldalak, ezenkívül nem mindenki gyökér, aki egy hétnél többször felnéz ezekre az oldalakra (pl. haverjaival való kommunikáció miatt) - ja, persze szíved joga gyökérnek tartani ezeket az embereket, de az rólad árulkodna. Azt, hogy ez már lassan kezd átmenni öniróniába, úgy értettem (bár nem gondoltam, hogy ezt meg kell magyarázni), hogy ezzel már kezded saját magadat lejáratni. Nyilván nem nézel le minden embert, aki ezeket a közösségi portálokat használja, és sok mindent csupán iróniából mondtál, de kicsit uncsi ez az utálkozás. Amúgy már korábban itt kifejtettem a véleményemet, olvasd el, csak pár hsz.-szel ezelőtt van, a közösségi portálok milliónyi negatív hatásával is egyetértek, ettől függetlenül az éremnek ugye két oldala van.
Remélem, nincs harag...
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest