Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Parci #224 üzenetére

Nem "viccelődni" akartam, csak egyszerűen nevetségesnek tartottam a paranoiádat és lenézésedet a Fácséval és mindenféle közösségi portállal, valamint az azt használó emberekkel kapcsolatban, arra próbáltam célozni, hogy azért ebből kicsit visszavehetnél, mert értelmes célokra is felhasználhatók ezek az oldalak, ezenkívül nem mindenki gyökér, aki egy hétnél többször felnéz ezekre az oldalakra (pl. haverjaival való kommunikáció miatt) - ja, persze szíved joga gyökérnek tartani ezeket az embereket, de az rólad árulkodna. Azt, hogy ez már lassan kezd átmenni öniróniába, úgy értettem (bár nem gondoltam, hogy ezt meg kell magyarázni), hogy ezzel már kezded saját magadat lejáratni. Nyilván nem nézel le minden embert, aki ezeket a közösségi portálokat használja, és sok mindent csupán iróniából mondtál, de kicsit uncsi ez az utálkozás. Amúgy már korábban itt kifejtettem a véleményemet, olvasd el, csak pár hsz.-szel ezelőtt van, a közösségi portálok milliónyi negatív hatásával is egyetértek, ettől függetlenül az éremnek ugye két oldala van.
    Remélem, nincs harag...

Aktív témák

Hirdetés