- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #223 üzenetére
figyelj szkétörpétör... ha szeretnél valamit mondani, mondd. ha nem, akkor viszont ne bújj sejtelmes (ám kevéssé érthető) félmondatok mögé.
én azt hiszem, hogy elég világosan állást foglaltam: személy szerint nem szeretem, nem értem a közösségi portálok iránti felfokozott rajongást, divatot, de elfogadom, hogy "most ez megy", és mivel kb. egymillió ember használja is például a facebookot, nem tehetem meg, hogy teljesen elzárom tőlük a ph portálokat. ergo kinyitottunk rájuk, és mivel "ez van", igyekszünk kihozni belőlük a maximumot tartalmilag is.
ennyi. ha szeretnél erre reagálni, tedd értelmesen, plíz. ha hergelni szeretnél, azt inkább privátban.
ha viccelődni, akkor meg... nos, polírozz még a humor-csatornán.
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Robotporszívók
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Suzuki topik
- Napelem
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest