- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
madgie
titán
A kék szövegekkel semmi baj nem volt, ti nyafogtátok vissza a bordót. Akkor sem és most sem tetszik nekem a nyolc éves gyerek módjára tartott hisztirohamaitok. Nekem már semmi közöm a PH!-hoz, elhiheted nem tisztem megvédeni, ellenben elég sok monitorkalibrálást csináltam és tudom, hogy 95%-ban elb*szott beállítással mennek.
--ka: 80/100 kontraszt? Mennyi a gyári beállítása? Ha 50 körül, akkor máris megvan a hiba.
sata??: én csak azt értem meg, hogy úgy viselkedsz, mint egy ötéves, akinek nem veszi meg anyuci a nyalókát.
-
madgie
titán
Állítsd be normálisan a monitorod, értelmes fényerőre és nem túlhúzott kontraszttal. Egy monitor nem vakít 90 cd/m2-n, éjszaka sem.
(ne akarj szemészt/látszerészt játszani, ha nem vagy az. én pont az utóbbi vagyok, köszipuszi)
sata??: az emberi hülyeségnek tényleg nincs határa...
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged