Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz bitpork #1182 üzenetére

Persze. Meg egy olyan futót is hozzá, amit meg is pakolhatok... jelenleg egy sima futót sem tudok venni, mi több, éppen azon vagyok, hogy egy ágdarálóra összegyűjtsem a pénzt, mert kell a cefrekészítéshez (is). Kicsit odébb van még, hogy Tuareget vagy bármit vegyek. Inkább fordulok kettőt a Mazdával. :(

Nem értelek Titeket. Én elmúltam 33 is, vezettem már automatát, egyszer léptem rá a fékre keményen, utána végig ballal fékeztem (megfelelő mértékben és távon, nem kormányharapósan, tehát pillanat alatt átálltam agyban), de akkor sem vennék automatát, és ez a véleményem szerintem még egy olyan 50-60 évig nem változik. Én imádok váltani. Nekem ne egy gép tudja, mikor kell vissza rakni, vagy mikor hol akarom tartani a fordulatot, mert éppen ugrásra készülök vagy bármi, én érezni akarom a váltást, kontrollálni, és ennyi. Ettől még nem akarlak rákényszeríteni Titeket a kézire, nem tudom miért csesztetitek a népet, hogy automatát mindenkinek. Szabad választási lehetőséget mindenkinek! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés