Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hajbel

addikt

válasz laca000 #68 üzenetére

A fifában sokkal jobban csal a gép és irreálisabb az egész. Mondjuk én nem játszottam Worl Class alatt, de Top Player fokozattal összehasonlítva sokkal rosszabb a FIFA 13. A védők spárgázva elcsípnek minden labdát 2 méteres körzetben, a kapusok az 5 méterről rábombázott labdát megfogják (ez mondjuk túlzás, de supermanek a kapusok). Nem utolsó sorban a Fifában minden gól ugyanolyan. Ha nem arra élvezel, hogy 11-0-ra megvered amatőrön a gépet, hanem váltod a fokozatokat, totálisan monotonná válik pár meccs után a Fifa. Grafikában pedig csak az arcok terén van elmaradása a PES-nek, de már kijöttek olyan kiegészítők, amivel orvosolták a problémát, a licensz és a csapatgondokat is. Fifában viszont nem lehet orvosolni a licensz dolgokat (BL menü, bevonulás, zene, a kupaátadás ég és föld), a pályák kidolgozottságáról nem is beszélve. Gameplayben, főleg a passzok terén és mozgás animációban tényleg jobb a fifa, de pl. taktikai elemekről fogalma sincs a játéknak, mert csak a cselezésről szól. A gólok, a lövések pl. élethűbbek PES-ben. Néztem egy werkfilmet a fifáról. Mondja benne a jamaikai programozó, hogy nem indul meg a bal bekkel, mert üresen maradna a terület mögötte... Olyanról nem is hallott a futballanalfabéta, hogy visszazár a helyén esetleg a bal szélső, vagy a közelebbi középpályás, mint a való életben. PES-ben ez is meg van csinálva. Ha Fifában lemarad egy védő, totális káosz lesz úrrá a védelemben, főleg ha kimész a szélről támadó játékosra egy belső védővel, a két bent lévő azt sem tudja, hogy fiú-e, vagy lány.2011-ben és 2012-ben én is Fifáztam, de ez az idei single playert tekintve ótvar. Multiban viszont sokkal többet nyújt a Fifa és nincs csaló AI, tehát abban tényleg jobb.

Új hozzászólás Aktív témák