Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
A fifában sokkal jobban csal a gép és irreálisabb az egész. Mondjuk én nem játszottam Worl Class alatt, de Top Player fokozattal összehasonlítva sokkal rosszabb a FIFA 13. A védők spárgázva elcsípnek minden labdát 2 méteres körzetben, a kapusok az 5 méterről rábombázott labdát megfogják (ez mondjuk túlzás, de supermanek a kapusok). Nem utolsó sorban a Fifában minden gól ugyanolyan. Ha nem arra élvezel, hogy 11-0-ra megvered amatőrön a gépet, hanem váltod a fokozatokat, totálisan monotonná válik pár meccs után a Fifa. Grafikában pedig csak az arcok terén van elmaradása a PES-nek, de már kijöttek olyan kiegészítők, amivel orvosolták a problémát, a licensz és a csapatgondokat is. Fifában viszont nem lehet orvosolni a licensz dolgokat (BL menü, bevonulás, zene, a kupaátadás ég és föld), a pályák kidolgozottságáról nem is beszélve. Gameplayben, főleg a passzok terén és mozgás animációban tényleg jobb a fifa, de pl. taktikai elemekről fogalma sincs a játéknak, mert csak a cselezésről szól. A gólok, a lövések pl. élethűbbek PES-ben. Néztem egy werkfilmet a fifáról. Mondja benne a jamaikai programozó, hogy nem indul meg a bal bekkel, mert üresen maradna a terület mögötte... Olyanról nem is hallott a futballanalfabéta, hogy visszazár a helyén esetleg a bal szélső, vagy a közelebbi középpályás, mint a való életben. PES-ben ez is meg van csinálva. Ha Fifában lemarad egy védő, totális káosz lesz úrrá a védelemben, főleg ha kimész a szélről támadó játékosra egy belső védővel, a két bent lévő azt sem tudja, hogy fiú-e, vagy lány.2011-ben és 2012-ben én is Fifáztam, de ez az idei single playert tekintve ótvar. Multiban viszont sokkal többet nyújt a Fifa és nincs csaló AI, tehát abban tényleg jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest