Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jézusom
addikt
Nekem Abit Ic-7 ment jó sokáig. Folyamatosan ment 960MHz-en szinkronban éjjel nappal.
-
bobalazs
nagyúr
Bemásolom ide amit ma írtam máshol:
Pentium 4es 768 Mb rammal, alaplapi őskövület vgaval, windows xp rendszer alatt használhatatlan. YouTube szakasz 1 mpként megáll. Antix linux felment, és megy a youtube akadás nélkül. Unokaöcsém nagyon örül neki. -
Abel-0101
aktív tag
Kicsit gyér lett a leírás, jobb lett volna ha részletesebben leírták volna.
-
OgreImre
senior tag
P4 + RDRAM FTW!
-
-
Keress Socket 604-es hűtőt. Vigyázz, mert az LGA771-esek ugyanolyan lyuktávolságúak, de rövidebbek a lábaik, így ha rá is sikerül tenned az alaplapra, megroppanthatod vele a foglalat környékét. A Gallatin MP processzorokra nem tudom, miulyen hűtő való, kb. fél centivel magasabbak, mint a szabvány S603/604 processzorok.
-
Az SL79V-k szinte biztos, hogy forrasztva voltak, mert folyadékhűtéssel a Prime95 vagy az IntelBurnTest csak 4-5 fokot emelt rajtuk a teszt indításakor (nyilván az első egy percben, amíg a vízhőmérséklet nem kezdett el emelkedni). Pasztás processzoroknál én legalább 10 fok emelkedést tapasztaltam a terhelésnövekedés pillanatában.
-
psyho85
aktív tag
Ohh, régi szép idők. Egy rakás melegedős kotvány, de egy HD2600-al társítva nekem sok önfeledt játékos órát hozott anno a P4 Prescott, még némi tuningot is kapott az alapból 3 GHz-es példány, sima levegőn, fesz emelés nélkül ha jól emlékszem: CPU-Z valid

-
válasz
WhrlpoolMind
üzenetére
Nem véletlen cserélték le a pasztát forrasztásra Prescottnál.
Én rápróbáltam volna lid nélkül, ha már ZIF-FPGA processzor.
-
-
-
envagyok
veterán
Erre a lapra és a különböző procikra (dima/gallatin különböző magasság) milyen gyári/nem hűtő való?
Már jó ideje tervezem a csatasorba állítását, csak a hűtő hiányzik. -
Nem véletlenül készült a Pentium M is cache növeléssel, megfelelő optimalizálással sokat hoz
Persze akkor, ha amúgy a procimag elég erős.Különben durva ez a lap, nem is értem, hogy 2 procival hogy akadhatott a Win7. Az egy egymagos P4-en is elketyeg, ha csak az OS fut.
-
bolvar
senior tag
Azért egy bővebb leírást megért volna miként kerültek fel a kartonlapok, hogy beinduljon a rendszer 😂😂
-
Alpi.
addikt
Jó cucc !
Tetszik a tuning része is. 
"és a két alumíniumborda képes volt a processzorokat (open air elrendezésben, 23°C léghőmérséklet mellett) 55°C alatt tartani." - Az Intel a Prescottnál ezt is javította !

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nem is a prescott/Northwood/Gallatin-al akarták megoldani
ne felejtsük el, hogy a 65 nanós cedar millek már kis szerencsèvel bika hűtèssel elszaladgálnak 6GHz környèkèn is
-
Szép fehér paszta... mindenhol...

Hánykolódik gazdátlanul faterék pinyójában egy ilyen full konfig tornyházzal együtt. Legközelebb lehet bevágom a csomagtartóba és haza viszem.
" Ez értelemszerűen 4 GHz-es órajelet jelentene, amit ezek a processzorok semmilyen körülmények között nem tudnak teljesíteni."
Szárazjég, LN2?
-
bacsis
Közösségépítő
Naggyon kemény lett

De ez a konfig üvölt egy GTA4 és Crysis tesztért
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warhammer 40.000
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)